Μακελάρης Φλόριντα: Στην αυλή του σπιτιού του πρόβαρε τη μαζική δολοφονία (video)

Στην αυλή του σπιτιού του πρόβαρε τη μαζική δολοφονία 17 συμμαθητών του, ο 19χρονος Νίκολας Κρουζ που σκόρπισε το θάνατο σε Λύκειο της Φλόριντα.

Ένας γείτονας του 19χρονου μακελάρη της Φλόριντα απαθανάτισε τον δράστη να... εξασκείται στην σκοποβολή, κρατώντας ένας περίστροφο. Στο εν λόγω video φαίνεται να φοράει σορτς και καπέλο της προεκλογκής εκστρατείας του Ντόναλντ Τραμπ. Το video

τραβήχτηκκε λίγους μόλις μήνες πριν σκορπίσει τον θάνατο σε σχολείο της Φλόριντα, με τραγικό απολογισμό 17 νεκρούς και δεκάδες τραυματίες.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο δράστης είναι μέλος του ακροδεξιού εθνικιστικού γκρουπ «Republic of Florida».

Σε ερώτηση αν η οργάνωση εμπλέκεται στη δολοφονική ενέργεια του Νίκολας Κρουζ, ο Jereb αρνήθηκε την οποιαδήποτε ανάμειξη ή γνώση. Δήλωσε, μάλιστα, πως πιστεύει ότι ο 19χρονος είχε κάποιο πρόβλημα ερωτικής φύσης με κάποιο κορίτσι, καθώς, όπως είπε, η επιλογή του να επιτεθεί την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, δεν ήταν τυχαία.

Ο 19χρονος είχε αποβληθεί λόγω επιθετικής συμπεριφοράς από το Λύκειο στο οποίο εισέβαλε. Είχε μάλιστα υποβληθεί σε θεραπεία για τον εμφανή εθισμό του στη βία και τα όπλα, σύμφωνα με το οικείο περιβάλλον του.

Keywords
Τυχαία Θέματα