Συνελήφθη 25χρονος για κλοπές από αυτοκίνητα στο μετρό της Αγίας Παρασκευής

Στα χέρια των αστυνομικών έπεσε ένας 25χρονος που κατηγορείται για κλοπές από αυτοκίνητα, έξω από το σταθμό του μετρό Αγίας Παρασκευής.

Συνελήφθη, στο πλαίσιο του αυτόφωρου από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ.), 25χρονος αλλοδαπός, κατηγορούμενος για κλοπή από αυτοκίνητα κατ’ εξακολούθηση, στον περιβάλλοντα χώρο του Μετρό Αγίας Παρασκευής.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ,

απογευματινές ώρες της 27-12-2022, ο 25χρονος έθραυσε το φινιστρίνι αυτοκινήτου το οποίο ήταν σταθμευμένο στον περιβάλλοντα χώρο του Μετρό Αγίας Παρασκευής, αφαίρεσε αντικείμενα από αυτό και διέφυγε, αφού έγινε αντιληπτός από τον ιδιοκτήτη του.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν τον κατηγορούμενο στην περιοχή του Χαλανδρίου και τον οδήγησαν στο Τμήμα Ασφάλειας Χαλανδρίου, όπου αναγνωρίστηκε από τον παθόντα και συνελήφθη.

Σε πραγματοποιηθείσα σωματική έρευνα ανευρέθησαν στην κατοχή του, μεταξύ άλλων, τα αφαιρεθέντα αντικείμενα.

Στο πλαίσιο προανακριτικής έρευνας του Τμήματος Ασφαλείας Χαλανδρίου εξιχνιάστηκαν επιπλέον έξι περιπτώσεις κλοπών από αυτοκίνητα, με παρόμοιο τρόπο δράσης.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών και η έρευνα για τη συμμετοχή σου σε άλλες περιπτώσεις συνεχίζεται.

#ΜΕΤΡΟ #ΑΓΙΑ_ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ #ΚΛΟΠΕΣ #ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ #ΣΥΛΛΗΨΗ
Keywords
Τυχαία Θέματα
Συνελήφθη 25χρονος, Αγίας Παρασκευής,synelifthi 25chronos, agias paraskevis