Συνεχίζει να «μεταμορφώνει» τον Δήμο του ο Γιώργος Ιωακειμίδης (φωτο)

Συνεχίζει τα έργα στον Δήμο του ο Δήμαρχος Νίκαιας Ρέντη και υποψήφιος εκ νέου στις δημοτικές εκλογές, Γιώργος Ιωακειμίδης.

«Το γνωστό σε όλους οικόπεδο «Κεραμόπουλου» που αδικούσε και υποβάθμιζε όλη την περιοχή του εμπορικού δρόμου της 7ης Μάρτη, τώρα άλλαξε μορφή.
Ο Δήμος μας, αξιοποιώντας κονδύλι 340.000€ από δικά μας χρήματα και παρά την οικονομική μας στενότητα, το αγόρασε και το μετέτρεψε σε παιδική χαρά - ίσως την πιο όμορφη της ευρύτερης περιοχής του Πειραιά- και

χώρο χαλάρωσης για τους μεγαλύτερους.

Πρόκειται για την τελευταία από τις 15 παιδικές χαρές που κατασκευάσαμε στην πόλη, με χρηματοδότηση από την Περιφέρεια, συνολικού προϋπολογισμού 617.000€. Ευχαριστούμε για άλλη μια φορά, για την άριστη συνεργασία και την υποστήριξη.

Ένας χώρος που ήταν ένα κατάξερο οικόπεδο που ορισμένες φορές χρησιμοποιούνταν και ως χώρος στάθμευσης, μετατρέπεται σε χώρο αναψυχής και παιχνιδιού. Πραγματοποιούνται φυτεύσεις δένδρων και θάμνων, τοποθέτηση οργάνων και δαπέδου ασφαλείας αλλά και καθιστικό ώστε να αποτελεί και χώρο αναψυχής για μεγαλύτερα άτομα.

Έχουμε μπει στην εποχή που μπορούμε να αλλάζουμε ριζικά την εικόνα μικρών και μεγαλύτερων ελεύθερων χώρων στην πόλη. Διανύουμε την αρχή μιας περιόδου κατά την οποία προγραμματίζουμε και υλοποιούμε έργα και παρεμβάσεις που χρόνιζαν για δεκαετίες και τα είχαμε ανάγκη»

Η ανάρτηση του Γιώργου Ιωακειμίδη στο Facebook:

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις για τις αυτοδιοικητικές εκλογές στα Eklogikanews.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα