Συγκλονίζει η θεία του 14χρονου που κρεμάστηκε με τη ζώνη του: Η «περίεργη» ερώτηση στον φίλο του (βίντεο)

Η οικογένεια του 14χρονου βρίσκεται ακόμη στο «σκοτάδι» για τα αίτια που οδήγησαν το παιδί στην αυτοκτονία, ενώ οι συμμαθητές του καταγγέλλουν ότι ζούσε έναν «εφιάλτη» στο σχολείο, όπου και τον είχαν απειλήσει ακόμα και με μαχαίρι.

Θλίψη και ερωτηματικά επικρατούν μετά τον θάνατο του 14χρονου αγοριού που βρέθηκε απαγχονισμένος από τη μητέρα του στο σπίτι της οικογένειας στο κέντρο της Αθήνας.

Η θεία του περιέγραψε τον χαρακτήρα του παιδιού, αλλά και το πόσο χαρούμενος ήταν το προηγούμενο

βράδυ, ενώ ανέφερε πως την επόμενη ημέρα επρόκειτο να συμμετάσχει σε αγώνες, αφού ηταν και αθλητής πάλης.

«Μακάρι να σωθούν άλλα παιδιά, το δικό μας έφυγε. Μακάρι να σωθούν άλλα παιδιά», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Ήταν ένα παιδί γεμάτο ζωή, γεμάτο χαρά. Ήταν αθλητής, έκανε πάλη, όλα καλά. Ήσυχο παιδί, πανέξυπνο παιδί, γελαστό παιδί, όλα καλά», ισχυρίστηκε παράλληλα, μιλώντας στο Mega.

Ωστόσο, μαθητές του γυμνασίου - όπου φοιτούσε ο 14χρονος - αναφέρουν πως οι καθηγητές γνώριζαν πως τον παρενοχλούσαν συνομίληκοί του και δεν έκαναν τίποτα, ενώ τα φαινόμενα bullying στο σχολείο ήταν ένα καθημερινό φαινόμενο:

«Ακούσαμε ότι τα παιδιά καταγγέλλουν ότι το ξέρει κι ο γυμνασιάρχης, το ξέραν κι οι καθηγητές, το ξέραν όλοι αυτοί. Αυτοί μπορεί να ξέρουν, εμείς δεν ξέρουμε τίποτα. Ρωτήστε αυτούς και ψάξτε τα σχολεία. Να μάθουμε κι εμείς τι ισχύει και αν ισχύουν αυτά που λένε».

«Εμείς δεν ξέρουμε τίποτα. Αν ξέραμε, θα το αφήναμε έτσι το παιδί; Δεν θα το προστατεύαμε; Την παραμονή το βράδυ, την Παρασκευή ήταν πολύ χαρούμενος που θα πηγαίναν στους αγώνες την άλλη ημέρα. Πολύ χαρούμενο το παιδί. Δεν ξέρουμε τίποτα».

«Αν πάθω κάτι τι θα κάνετε;»

Την ίδια ώρα, συγκλονίζει φίλος του 14χρονου που αναφέρει ότι πριν λίγους μήνες - κι ενώ το αγόρι φαινόταν γενικά χαρούμενο - του έκανε περίεργες ερωτήσεις, όπως τι θα έκανε αν εκείνος έφευγε από τη ζωή:

«Με είχε ρωτήσει "αν θα πάθω κάτι τι θα κάνετε" και του είπα μην λες χαζομάρες».

#ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ #14χρονος #ΣΕΠΟΛΙΑ #ΚΑΤΩ_ΠΑΤΗΣΙΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα
Συγκλονίζει, 14χρονου,sygklonizei, 14chronou