Συγκλονιστική μαρτυρία για την θανατηφόρα παράσυρση της 12χρονης στη Θησεώς: Πέρασε με κόκκινο ο οδηγός

Νέες μαρτυρίες έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τη θανατηφόρα παράσυρση μιας 12χρονης χτες στην Θησεώς στην Καλλιθέα, με αποτέλεσμα τον θάνατό της.

Ένα βίντεο ντοκουμέντο έχει καταγράψει το όχημα να κινείται με ιλιγγιώδη ταχύτητα στη λεωφόρο Θησέως, λίγο πριν χτυπήσει το παιδί στη συμβολή με την οδό Σπάρτης.

Σύμφωνα με μαρτυρίες τις οποίες επικαλείται το MEGA, μάλιστα, ο οδηγός του οχήματος παραβίασε κόκκινο σηματοδότη λίγο πριν χτυπήσει

θανάσιμα το κοριτσάκι.

Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες ο αυτοκίνητο το οποίο χτύπησε την άτυχη 12χρονη δεν είχε περάσει ΚΤΕΟ ενώ τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων του οδηγού, σύμφωνα με τον Alpha είναι αρνητικά.

Αυτόπτες μάρτυρες της θανατηφόρας σύγκρουσης του οχήματος με το 12χρονο κορίτσι, αναφέρουν πως ο οδηγός την τελευταία στιγμή προσπάθησε να «κόψει» αριστερά το τιμόνι, όμως, δεν κατάφερε να αποφύγει το παιδί.

Το αυτοκίνητο με τη δεξιά πλευρά του χτύπησε το κορίτσι, το οποίο εκσφενδονίστηκε στον αέρα ενώ το όχημα από την αριστερή πλευρά χτύπησε στη νησίδα του δρόμου.

#ΠΑΡΑΣΥΡΣΗ #ΚΑΛΛΙΘΕΑ #ΜΑΡΤΥΡΙΑ #ΟΔΗΓΟΣ
Keywords
Τυχαία Θέματα