Συγκλονιστική εξομολόγηση από τη Μαρία Μενούνος: Έδωσε μάχη με τον καρκίνο στο πάγκρεας

Σε μια συγκλονιστική αποκάλυψη προχώρησε η Ελληνοαμερικανίδα παρουσιάστρια Μαρία Μενούνος μιλώντας για μια πολύ σοβαρή περιπέτεια που είχε με την υγεία της.

Η Μαρία Μενούνος δεν έκρυψε τη χαρά της για τον ερχομό του παιδιού της (κορίτσι) που θα αποκτήσει με τον σύζυγό της Keven Undergaro, το οποίο θα γεννηθεί μέσω παρένθετης μητέρας αυτό το καλοκαίρι.

Ωστόσο, εξομολογήθηκε παράλληλα και το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε: τον Ιανουάριο διαγνώστηκε με καρκίνο στο πάγκρεας, ο οποίος ήταν στο δεύτερο στάδιο. Ευτυχώς, υποβλήθηκε άμεσα σε χειρουργική επέμβαση κι οι γιατροί αφαίρεσαν έναν όγκο 3,9 εκατοστών.

«Όλη αυτή η χρονιά ήταν τραύμα, άγχος, κρίση», λέει η Menounos που άνοιξε την καρδιά της στο περιοδικό People και μίλησε για την «κρυφή» μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

Η ίδια, με μια ανάρτηση που έκανε στο Instagram, είπε: «Προφανώς, υπάρχουν τόσα πολλά να πω γι' αυτό και γι' αυτά που πέρασα τους τελευταίους μήνες, ακόμα και τον τελευταίο χρόνο. Πρώτον, την αντιμετώπιση της διάγνωσης του διαβήτη το περασμένο καλοκαίρι, δεύτερον (το άλλο μου θαύμα) την προετοιμασία για το νεογέννητο μωρό μου που σύντομα θα γεννηθεί, και τρίτον, τον καρκίνο του παγκρέατος.

»Ακόμα δεν έχω καταφέρει να τα αντιμετωπίσω όλα αυτά, συμπεριλαμβανομένου του γεγονότος ότι πολύ λίγοι επιβιώνουν ακόμη και από τον καρκίνο του παγκρέατος. Έχω ΤΟΣΟ πολλές πληροφορίες και ΤΟΣΟ πολλές ανακαλύψεις που νομίζω/ελπίζω ότι μπορούν να σώσουν άλλους. Σκοπεύω να μοιραστώ τα πάντα στο podcast μου και σε όσες περισσότερες πλατφόρμες μπορώ. Προς το παρόν θα πω πόσο ευγνώμων είμαι που είμαι σε θέση να είμαι ζωντανή και καλά και ότι θα μπορέσω να κρατήσω το μωρό μου!

»Ευχαριστώ τον Θεό, τον Άγιο Νεκτάριο, τους γιατρούς και τους νοσηλευτές μου, την οικογένεια και τους φίλους μου, που με βοήθησαν να το ξεπεράσω. Ο μακρύτερος κατάλογος των ευχαριστιών θα έρθει, αλλά σας ευχαριστώ @prenuvo για την έγκαιρη σύλληψη για να σώσετε τη ζωή μου. Να ξέρετε ότι εργάζομαι για να καλυφθούν αυτές οι εξετάσεις από την ασφάλεια για όλους!!! Και σας ευχαριστώ Lisa Paulsen και @eifoundation».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MARIA MENOUNOS (@mariamenounos)

#ΜΑΡΙΑ_ΜΕΝΟΥΝΟΣ #ΚΑΡΚΙΝΟΣ #ΠΑΓΚΡΕΑΣ #ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ #ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΡΙΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα