Tα ζώδια σήμερα Πέμπτη 4 Μαΐου

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 04 Μαΐου 2023 με ημερήσιες προβλέψεις στο πιο έγκυρο ωροσκόπιο, με βάση τις αστρολογικές όψεις της ημέρας.

Η Αφροδίτη από τους Διδύμους σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες κάνει αισθητή την επιρροή

της στα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθύες).

Η προσωπική μας ζωή βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, όμως γεγονός είναι πως δεν έχουμε σαφή εικόνα των πραγματικών αναγκών. Είναι εύκολο να παρασυρθούμε σε λανθασμένες επιλογές προσπαθώντας να δημιουργήσουμε μία φανταστική κατάσταση που δεν έχει βάση στην πραγματικότητα.

Νέες γνωριμίες δεν αποκλείεται να έρθουν στη ζωή μας, καλό είναι να μην παρασυρθούμε από τα συναισθήματα και τις φαντασιώσεις που μπορεί να οδηγήσουν σε υπερβολικές απαιτήσεις που δεν μπορούν να είναι ρεαλιστικές.

Είναι σημαντικό να αντιμετωπίσουμε κάθε πρόσωπο με λογική και ωριμότητα ώστε να προστατεύσουμε τον εαυτό μας από απογοητεύσεις και πληγές. Απαραίτητο είναι ακόμα να μην εμπλακούμε σε πολύπλευρες καταστάσεις γιατί είναι εύκολο να προδώσουμε αλλά και να προωθούμε, κάτι που θα έχει αρνητικό αντίκτυπο στην ήδη υπάρχουσα σχέση μας.

Η Σελήνη παραμένει μέχρι το απόγευμα στον Ζυγό και το τρίγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη στους Διδύμους δίνει την αίσθηση ότι μπορούμε να κατανοήσουμε τις ανάγκες του προσώπου που μας ενδιαφέρει.

Όμως λόγω των αστρολογικών συνθηκών της ημέρας καλό είναι να κρατήσουμε μικρό καλάθι σε μεγάλες υποσχέσεις και δεσμεύσεις γιατί το πιθανότερο είναι να μην πραγματοποιηθούν.

Είναι προτιμότερο να επιδιώξουμε να περάσουμε όμορφα με πρόσωπα που μας ενδιαφέρουν ή με το κοντινό μας περιβάλλον που δείχνει κατανόηση στις απαιτήσεις μας. Μετά το μεσημέρι σχηματίζει αντίθεση με τον Δία από τον Κριό οδηγώντας σε υπερβολές και ασυνήθιστα αυξημένη αισιοδοξία που δεν βασίζεται στην πραγματικότητα.

Είναι επιτακτική ανάγκη να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί σε επαγγελματικές συνεργασίες γιατί είναι πιθανό να προχωρήσουμε σε συμφωνίες έχοντας μεγάλα όνειρα, όμως οι εξελίξεις δεν θα μας δικαιώσουν.

Το απόγευμα η Σελήνη περνάει στον Σκορπιό προετοιμάζοντας μας για την Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού που θα πραγματοποιηθεί αύριο. Η ένταση αυξάνεται καθώς με την είσοδο της Σελήνης στο ζώδιο σχηματίζει τετράγωνο με τον Πλούτωνα στον Υδροχόο που φέρνει στην επιφάνεια κάθε ανασφάλεια, φόβο και απωθημένο που κρύβουμε μέσα μας.

πηγή: myastro.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα