Στους εισαγγελείς πετά το «μπαλάκι» το υπ. Προστασίας του Πολίτη για το αλαλούμ με τον Ριχάρδο

Το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη πετά το «μπαλάκι» στους εισαγγελείς, μετά το αλαλούμ που προκλήθηκε από την ανατροπή στην υπόθεση Ριχάρδου.

Χαρακτηριστικά, σύμφωνα με τις πηγές του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, «η επιχείρηση της αστυνομίας πραγματοποιήθηκε μετά το «πράσινο φως» των εισαγγελέων, οι οποίοι προηγουμένως ενημερώθηκαν για το σύνολο του προανακριτικού υλικού της δικογραφίας, συγχαίροντας μάλιστα τόσοι οι ίδιοι, όσο και η αρμόδια ανακρίτρια τους αστυνομικούς για τον άρτιο χειρισμό της υπόθεσης».

Το

οικοδόμημα του κατηγορητηρίου για την υπόθεση της λαθρεμπορίας χρυσού είναι εξαιρετικά πιθανό να οδηγηθεί σε κατάρρευση, με αποτέλεσμα να απολυθούν όλοι οι κρατούμενοι, μετά την βεβαίωση από τις αρμόδιες αρχές ότι το αδίκημα της λαθρεμπορίας, πάνω στο οποίο βασίστηκε η δικογραφία, δεν υπάρχει.

Να σημειωθεί ότι οι 8 κρατούμενοι δεν αποφυλακίστηκαν ακόμη καθώς η εισαγγελία δεν έχει δώσει ακόμη την σύμφωνη γνώμη της στην ανακρίτρια. Σύμφωνα με πληροφορίες φαίνεται να έχει διαφορετική νομική άποψη για το θέμα της λαθρεμπορίας, επικαλούμενη άλλες διοικητικές ή δικαστικές αποφάσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα