Ρόδος: Ετσι δολοφόνησαν την φοιτήτρια στην Ρόδο - Συγκλονιστικές εικόνες από το σημείο που βρέθηκε η σορός της (φωτο)

Ρόδος: Ένας 19χρονος αλβανικής καταγωγής, και ένας 21χρονος ημεδαπός από το νησί της Ρόδου, φέρεται να είναι οι δράστες του αποτρόπαιου εγκλήματος της φοιτήτριας.

Όλα φαίνεται να ξεκίνησαν το απόγευμα της 27ης Νοεμβρίου, όταν μετά από συνεννόηση μεταξύ των, 19χρονου, του 21χρονου και του θύματος να συνευρεθούν ερωτικά από κοινού όπου και αποφάσισαν να μεταβούν σε οικογενειακή εξοχική κατοικία που ανήκει σε έναν εκ των δύο νεαρών

στην περιοχή Πεύκους της Λίνδου, όπως και έγινε.Κάτι όμως δεν άρεσε τελικά στην άτυχη φοιτήτρια και αντέδρασε ώς προς την αρχική της συμφωνία, να συνευρεθεί ερωτικά δηλαδή με τους δύο νεαρούς την ίδια στιγμή, και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να εξοργίσει τους δράστες.

Τότε άρχισαν να χτυπούν με μένος την νεαρή κοπέλα, ενώ ένας εκ των δύο πήρε το σίδερο επάνω από τη σιδερώστρα και άρχισε να χτυπά στο κεφάλι το θύμα, προκαλώντας βαθιά θλαστικά τραύματα στο κρανίο.

Όταν αντιλήφθηκαν ότι η 21χρονη ήταν πλέον λιπόθυμη και σχεδόν χωρίς αισθήσεις, την φόρτωσαν στην κυριολεξία σάν τσουβάλι επάνω στο φορτηγάκι και την μετέφεραν με αγροτικό όχημα στην απομονωμένη παραθαλάσσια περιοχή του κόλπου «Φώκια» όπου και την ξεφορτώθηκαν , πετώντας την από ύψος τουλάχιστον 10 μέτρων σε μέρος της παραλίας όπου δεν υπάρχει πρόσβαση από την ξηρά.

Στο ίδιο σημείο πέταξαν επίσης ότι άνηκε στην 21χρονη, όπως τα ρούχα της, και όλα τα προσωπικά της είδη, μερικά από τα οποία βρέθηκαν από τους δύτες που σάρωσαν την περιοχή για στοιχεία του εγκλήματος.Το σημείο στον κόλπο "Φώκια" των Πεύκων όπου νόμιζαν οι δύο δράστες ότι «ξεφορτώθηκαν» το έγκλημα που μόλις είχαν διαπράξει.

Τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης 28 Νοεμβρίου το «ξεφόρτωμα»

Για την επιβεβαίωση των αναφορών της πράξης των δραστών, βρέθηκαν βίντεο ασφαλείας στα οποία έχει καταγραφεί η μεταφορά της άτυχης κοπέλας από την εξοχική κατοικία στους Πεύκους, επάνω στην καρότσα του αγροτικού φορτηγού οχήματος, όπου μάλιστα ένας εκ των δύο δραστών βρίσκονταν και αυτός καθισμένος στην καρότσα με το θύμα, φοβούμενοι μήπως και το θύμα ανακτήσει δυνάμεις και δραπετεύσει κατά τη μεταφορά της.

Αξίζει να σημειωθεί ότι όταν πέταξαν την άτυχη κοπέλα από το γκρεμό στην παραλία, εκείνη ήταν ακόμα ζωντανή, και γι αυτό η ιατροδικαστική έκθεση έδειξε ότι ο θάνατός της τελικά προήλθε από πνιγμό.

Πηγή: rodos-press.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα