Στάθης Παναγιωτόπουλος: Ποιος είναι ο παρουσιαστής που έδιωξαν οι Ράδιο Αρβύλα μετά τις καταγγελίες

Ο Αντώνης Κανάκης ανακοίνωσε ότι ο Στάθης Παναγιωτόπουλος δεν θα εμφανίζεται πλέον στους Ράδιο Αρβύλα καθώς κατηγορείται για revenge porn.

Την απομάκρυνση του Στάθη Παναγιωτόπουλου από το «Ράδιο Αρβύλα» ανακοίνωσε στις 20:00 ο Αντώνης Κανάκης, στον απόηχο των διαδικτυακών αποκαλύψεων ότι ο εκ των συμπαρουσιαστών της εκπομπής είχε αναρτήσει βίντεο και φωτογραφίες με σεξουαλικό περιεχόμενο σε γνωστή ιστοσελίδα πορνογραφίας, με πρωταγωνίστρια πρώην σύντροφό του, χωρίς τη συγκατάθεση της κοπέλας.

«Είμαστε πάρα πολύ στενοχωρημένοι σήμερα, τα

έχουμε χαμένα» ξεκίνησε ο Αντώνης Κανάκης, εξηγώντας ότι ο Στάθης Παναγιωτόπουλος δεν θα είναι πλέον στην εκπομπή. Ο κεντρικός παρουσιαστής της εκπομπής αναφέρθηκε στο πώς έμαθαν οι συντελεστές την όλη ιστορία και περιέγραψε τα τηλεφωνήματα που ακολούθησαν, ώστε να την επιβεβαιώσει.

Όπως είπε, ο ίδιος επικοινώνησε με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, του εξέφρασε τον θυμό του και του ανακοίνωσε ότι δεν μπορεί να συνεχίσει να είναι στην εκπομπή. Ο Αντώνης Κανάκης στάθηκε στο γεγονός ότι ο συνεργάτης του, του απέκρυψε το γεγονός ότι είχε οριστεί δικάσιμος για την υπόθεση και εξέφρασε την θλίψη του γι' αυτό που έζησε η κοπέλα.

Η ανακοίνωση του Antenna

Ανακοίνωση εξέδωσε ο ΑΝΤ1 μετά τις αποκαλύψεις από την εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα» για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο που απομακρύνθηκε από αυτή μετά τις αποκαλύψεις για διαρροή πορνογραφικού υλικού.

Ο ΑΝΤ1 διαχρονικά καταδίκαζε και πάντοτε θα καταδικάζει απερίφραστα, κακοποιητικές συμπεριφορές, πράξεις και πρακτικές που προσβάλλουν την αξιοπρέπεια του ανθρώπου και την ιδιωτικότητα.

Ο σταθμός επικροτεί τα γρήγορα αντανακλαστικά και την αποφασιστικότητα που επέδειξε ο Αντώνης Κανάκης, λαμβάνοντας την απόφαση να απομακρύνει τον Στάθη Παναγιωτόπουλο από το δυναμικό των εκπομπών του «Ράδιο Αρβύλα» και «VINΥΛΙΟ», η οποία είναι απόλυτα εναρμονισμένη με τις διαχρονικές αρχές και αξίες του σταθμού.

Ποιος είναι ο Στάθης Παναγιωτόπουλος

Γεννήθηκε στις 4 Mαρτίου του 1963

Είναι 58 ετών
Ανήκει στο ζώδιο του Ιχθύ
Κατάγεται από την Αλόννησο
Σπούδασε Aγγλική Φιλολογία στο A.Π.Θ.
Αργότερα έπιασε δουλειά σε μια μεγάλη εταιρεία, όπου έμεινε 13 χρόνια. Mετά βαρέθηκε και παραιτήθηκε
Tο 1982 έγραψε βιβλία με θέμα μουσικά συγκροτήματα
Tο 1983 άρχισε να γράφει στο περιοδικό Ποπ + Pοκ και αργότερα σε άλλα μουσικά περιοδικά, αλλά και σε αθλητική εφημερίδα της Θεσσαλονίκης
Tο 1986 έκανε για πρώτη φορά εκπομπές στο ραδιόφωνο, κυρίως μουσικές, ενώ έχει μεταδώσει και ματς στην EPA Σπορ
Tο 1988 έκανε για πρώτη φορά τηλεοπτική εκπομπή, είχε την επιμέλεια και παρουσίαση σε εκπομπές όπως «Mεταλλουργείο», «Pαντάρ», «Jammin’», «Tarazza» και άλλες
Από το 2005 ως το 2008 παρουσίαζε την εκπομπή μαγειρικής «Νηστικό Αρκούδι» αρχικά στην ΕΡΤ3, στη συνέχεια στη ΝΕΤ
Από τον Απρίλιο του 2008 συμμετέχει στην παρουσίαση της εκπομπής “Ράδιο Αρβύλα”
Από το Νοέμβριο του 2002 ως το φθινόπωρο του 2007 διατηρούσε μια χιουμοριστική εκπομπή με τίτλο «Σκυλίσια Μέρα», 13:00-15:00 η ώρα στον 1055 Rock της Θεσσαλονίκης
Έχει συμμετάσχει στις ταινίες «Λάρισα Εμπιστευτικό», «Poker Face», «Agon» και «Dark Illusion»

Keywords
Τυχαία Θέματα