Θυμός Κανάκη για Στάθη Παναγιωτόπουλο: Τα πρώτα λόγια μετά το τέλος του από την εκπομπή (βίντεο)

Ο Αντώνης Κανάκης με δάκρυα στα μάτια ανακοίνωσε το τέλος του Στάθη Παναγιωτόπουλου από τους Ράδιο Αρβύλα, μετά τις καταγγελίες ότι ο ίδιος διέρρευσε πορνογραφικό υλικό με την πρώην κοπέλα του, χωρίς την συγκατάθεση της. Ο Αντώνης Κανάκης δεν έκρυψε τον θυμό του για τον συνεργάτη του, ενώ είπε πώς τα έχουν χαμένα, και όλοι τους δήλωσαν ότι η στήριξη τους είναι σε αυτό το κορίτσι.

Η «Ράδιο Αρβύλα» και ο Αντώνης Κανάκης στην έναρξη της εκπομπής τοποθετήθηκαν επί του θέματος και γνωστοποίησαν πως ο Στάθης Παναγιωτόπουλος είναι πλέον εκτός εκπομπής, μετά τις καταγγελίες, ενώ έχει βγει και

το όνομα του από τους τίτλους αρχής.

«Είναι δύσκολη μέρα, είναι δυσάρεστη, είμαστε πολύ στεναχωρημένοι σήμερα. Τα έχουμε χαμένα. Είμαστε σε σύγχυση. Σήμερα ο Στάθης Παναγιωτόπουλος δεν είναι εδώ και δεν θα είναι εδώ από δω και πέρα.

Σήμερα τηλεφώνησα στον Κωστάκη να του υπενθυμίσω να βάλουμε τα χριστουγεννιάτικα ντεκόρ, αλλά μιλούσε σαν κάτι να είχε γίνει. Μου είπε ότι στα social media υπάρχει ένα δημοσίευμα σύμφωνα με το οποίο ο Στάθης έκανε κάτι το οποίο δεν μπορούσαμε να το πιστέψουμε σαν άνθρωποι σαν εκπομπή, τα μισούμε και τα πολεμάμε. Έκανε κάτι σε μια κοπέλα. Δεν έχει σημασία θα το μάθετε. Το έκανε αυτό χωρίς την συγκατάθεση της κοπέλας, κάτι φωτογραφίες της και βρίσκονται στα δικαστήρια.

Είπαμε δεν γίνεται να συμβαίνει κάτι τόσο σοβαρό και να μην μας έχει πει τίποτα. Ήμασταν σίγουροι ότι πρόκειται για τα γνωστά του διαδικτύου. Μιλήσαμε και μας είπε ότι όντως συμβαίνει αυτό. Ήταν δύσκολο να το διαχειριστώ. Μιλήσαμε μετά και είπαμε ότι θα διακόψουμε τη συνεργασία μας και δεν γίνεται να είναι κομμάτι του Ράδιο Αρβύλα. Του εξέφρασα τη λύπη μου και τον θυμό μου. Του εξέφρασα τον θυμό μου, γιατί δεν μας ενημέρωσε και μας αφορά όλους, κάτι τόσο σοβαρό. Νιώθουμε στεναχωρημένοι και πληγωμένοι».

Ο Χρήστος Κιούσης είπε, «Είμαστε και γονείς ξέρετε, εγώ είμαι 47 έχω 2 κόρες, δεν θα ήθελα να φανταστώ τον εαυτό μου σαν πατέρας. Βρέθηκα στην παράξενη θέση να πάρω την κόρη μου 21 ετών τηλέφωνο να της πω θα διαβάσεις αυτό και αυτό και της είπα να μην επηρεαστείς πως ο πατέρας σου μπορεί να γνώριζε κάτι και να μην έκανε τίποτα. Όπως είμαι σίγουρος και για τους άλλους 2 που είμαστε μαζί».

«Σήμερα το μάθαμε, εχθές, σε δύο χρόνια... Το ίδιο θα κάναμε. Την στήριξή μας στο κορίτσι», είπε Γιάννης Σερβετάς.

Η ανακοίνωση του Ant1:

«Ο ΑΝΤ1 διαχρονικά καταδίκαζε και πάντοτε θα καταδικάζει απερίφραστα, κακοποιητικές συμπεριφορές, πράξεις και πρακτικές που προσβάλλουν την αξιοπρέπεια του ανθρώπου και την ιδιωτικότητα.

Ο σταθμός επικροτεί τα γρήγορα αντανακλαστικά και την αποφασιστικότητα που επέδειξε ο Αντώνης Κανάκης, λαμβάνοντας την απόφαση να απομακρύνει τον Στάθη Παναγιωτόπουλο από το δυναμικό των εκπομπών του «Ράδιο Αρβύλα» και «VINΥΛΙΟ», η οποία είναι απόλυτα εναρμονισμένη με τις διαχρονικές αρχές και αξίες του σταθμού», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση του καναλιού.

Keywords
Τυχαία Θέματα