Σοβαρή καταγγελία για ΥΠΠΟ: Εκτός υπερωριών τα ΑΜΕΑ στο υπουργείο

Σε βαριές καταγγελίες κατά της διοίκησης του υπ. Πολιτισμού προχώρησε πριν λίγο ο Πρωταθλητής Ευρώπης και πρωην τομεάρχης της ΝΔ στα Άτομα με ειδικές αναγκες Βαγγέλης Λώνας ο οποίος εργάζεται στο ΥΠ.ΠΟ.

Όπως αναφέρει στον λογαριασμό του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η υπηρεσία αποφάσισε την εξαίρεση των 12 εργαζόμενων ΑΜΕΑ από τις εξάμηνες δεδουλευμένες υπερωρίες τις οποίες φυσικά θα λάβουν οι υπόλοιποι! Ως αιτιολογία, κατά τους ισχυρισμούς του, προτάθηκε ότι οι άνθρωποι αυτοί αποτελούν ειδική κατηγορία εργαζομένων

που έχουν ούτως ή άλλως μειωμένο ωράριο. «Είναι η πρώτη φορά στη ζωή μου που ντρέπομαι που υπηρετώ στο υπουργείο Πολιτισμού» λέει αγανακτισμένος ο Λώνας.

«Eίναι Η Πρώτη φορά στην Ζωή μου που Ντρέπομαι που Υπηρετώ στο Υπουργείο Πολιτισμού και συγκεκριμένα Ντρέπομαι για την Διοίκηση του ΥΠΠΟΑ. Αγαπητοί φίλοι και φίλες εγώ δεν έχω να κρύψω τίποτα στην αδικία χτυπάω την γροθιά στο τραπέζι και ο λόγος μου γίνεται πύρινος μόνο όταν έχω Δίκιο, Όταν κάπου φταίω πάντα ζητάω συγνώμη. ΥΓ Σήμερα ημέρα Παρασκευή 2/6/23 η Διοίκηση του ΥΠΠΟΑ με ενημέρωσε Ότι ο Ομιλών και οι 11 συνάδελφοι του Α.Μ.Ε.Α εξαιρούνται από τις 6μήνες δεδουλευμένες υπερωρίες με το πρόσχημα ότι έχουμε μειωμένο ωράριο. Το Υπουργείο Πολιτισμού προσβάλει την Προσωπικότητα μου ώς οντότητα που έφερε διακρίσεις στην Ελλάδα μας φορώντας το Εθνόσημο, Ο Λώνας ο Ευάγγελος έχει προσφέρει πάρα πολλά για αυτήν την Πατρίδα και συνεχίζει να προσφέρει αεικήνητος για τους ανθρώπους με αναπηρία.

Τολμώ να ομολογίσω τα μέγιστα προσπαθώ να εξασφαλίστω σε ένα Υπουργείο το οποίο όταν διορίστικα το 2009 με τον Νόμο των Ολυμπιονικών μου θύμιζε το Συνεργείο της Γειτονιάς, παροπλισμένα υπηρεσιακά αυτοκίνητα, και μηχανάκια κοσμούσαν καθημερινά την εξωτερικη είκονα την Βιτρίνα του Πολιτισμού μας και έπρεπε να βρεθεί ένας Άνθρωπος με ευαισθησία ΕΓΩ να απαιτήσει στην Πολιτική Ηγεσία το αυτονόητο να καθαρίσει ο προάυλιος Χώρος. Ο Λώνας ο Ευάγγελος ήταν ο Πρώτος διδάξας που εφάρμοσε την Έξ αποστάσεως Τηλεργασία το 2014, δεν περίμενα την πανδημία να διαπιστώσω αν λειτουργεί το εγχείρημα αυτό και μάλιστα στην Κανονική μου Άδεια , στις Διακοπές. Σύμφωνα με το ΑΚ57

Όποιος προσβάλλεται παράνομα στην προσωπικότητά του έχει δικαίωμα να απαιτήσει να αρθεί η προσβολή και να μην επαναληφθεί στο μέλλον. Αυτό ακριβώς αισθάνθηκα σήμερα απο την Διοίκηση του ΥΠΠΟΑ Προσβάλανε την Οντότητα μου και επιφυλάσσομαι παντός νομίμου δικαιώματος μου πρός πάσα κατεύθυνση αν εντός της Τρέχον Εβδομάδας δεν μεριμνήσει το ΥΠΠΟΑ να αρθεί η Αδικία τόσο σε έμενα όσο και στους υπόλοιπους ΑΜΕΑ Συναδέλφους μου να Κινηθώ Νομικά, Να Ενημερώσω τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και να το φτάσω στο πιό υψηλό Κυβερνητικό Επίπεδο. Δεν θα επιτρέψω όσο Ζώ ΚΑΙ αναπνέω να γίνονται αδικίες σε Ανάπηρους συνανθρώπους- Εργαζόμενους, Θα πολεμήσω, θα παλέψω και στο Τέλος θα Βγώ Νικήτης».

Σημειώνεται ότι Β. Λώνας ήταν πανευρωπαϊονίκης το 2003 στο πανευρωπαϊκό στο Αssen της Ολλανδίας κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο με την ομάδα σκυταλοδρομίας 4*100 και το 2005 στο Πανευρωπαϊκό στο Espoo της Φινλανδίας 5η θέση στα 100μ.

#ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ #ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ_ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ #ΑΜΕΑ #ΥΠΕΡΩΡΙΕΣ
Keywords
Τυχαία Θέματα
Σοβαρή, ΥΠΠΟ, Εκτός, ΑΜΕΑ,sovari, yppo, ektos, amea