Ελληνικό: Συγκλονιστικό βίντεο - ντοκουμέντο, η στιγμή που δυο κουκουλοφόροι μαχαιρώνουν τον 17χρονο

Ο νεαρός που μαχαιρώθηκε χθες στο Ελληνικό από κουκουλοφόρους ληστές έχει διαφύγει τον κίνδυνο, σύμφωνα με τον πατέρα του. Φίλος του φέρεται να είπε ότι οι δράστες ήταν ανήλικοι. Βίντεο-ντοκουμέντο δευτερόλεπτα μετά το συμβάν.

Βίντεο-ντοκουμέντο λίγα λεπτά πριν και λίγα λεπτά μετά την επίθεση με μαχαίρι που δέχθηκε ο 17χρονος στο Ελληνικό το βράδυ της Πέμπτης από δύο κουκουλοφορους που ήθελαν να τον ληστέψουν φέρνει στη δημοσιότητα η ΕΡΤ.

Στο βίντεο φαίνονται αρχικά οι δύο κουκουλοφόροι να

κατευθύνονται προς το σημείο, στο οποίο επιτέθηκαν στον 17χρονο τον οποίο μαχαίρωσαν όταν αυτός αντιστάθηκε.

Στη συνέχεια του βίντεο φαίνεται ο 17χρονος μαζί με άλλους δύο νεαρούς που έτρεξαν για να τον βοηθήσουν, να κάθεται σε ένα πεζούλι ενώ φτάνουν και αστυνομικοί και διασώστες του ΕΚΑΒ για να του προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες.

Η ληστεία με θύμα τον 17χρονο έγινε το βράδυ της Πέμπτης (1/6) στη συμβολή των οδών Ιασωνίδου και Ριζούντος, στο Ελληνικό, όταν οι δύο άγνωστοι δράστες που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, πλησίασαν τον 17χρονο, τον απείλησαν με μαχαίρι και του ζήτησαν να τους δώσει ό,τι είχε επάνω του.

Ο 17χρονος, όμως, αντιστάθηκε με τους δύο ληστές να μην διστάζουν να τον μαχαιρώσουν στην κοιλιά τραυματίζοντας σοβαρά τον ανήλικο.

Η ανάρτηση του πατέρα του 17χρονου που μαχαιρώθηκε στο Ελληνικό

Σύμφωνα με τον πατέρα του, ο οποίος χθες δημοσιοποίησε το γεγονός κάνοντας έκκληση για να εντοπιστούν οι δράστες, ο 17χρονος είναι καλά στην υγεία του. «Ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον και τη συμπαράσταση. Το παιδί είναι καλά στην υγεία του. Και ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση να βρεθούν αυτοί οι θρασύδειλοι», έγραψε στον λογαριασμό του στα social media.

#ΕΛΛΗΝΙΚΟ #ΜΑΧΑΙΡΙ #17ΧΡΟΝΟΣ #ΛΗΣΤΕΙΑ #ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ
Keywords
Τυχαία Θέματα
Ελληνικό, Συγκλονιστικό, 17χρονο,elliniko, sygklonistiko, 17chrono