Σεπόλια: Η ΕΛΑΣ έχει στοιχεία για 10 άτομα που κακοποίησαν τη 12χρονη, συλλήψεις ακόμη και μέσα στο Σαββατοκύριακο (βίντεο)

Νέες συλλήψεις στην υπόθεση βιασμού της 12χρονης στα Σεπόλια αναμένονται το αμέσως επόμενο διάστημα, καθώς ήδη οι Αρχές φέρεται να έχουν ταυτοποιήσει τουλάχιστον πέντε άτομα ενώ άλλα τόσα είναι στο «κάδρο» των ερευνών για σεξουαλική κακοποίηση στο παιδί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στη διάθεση της Αστυνομίας βρίσκονται τα ονόματα τουλάχιστον δέκα ανδρών που φέρονται να κακοποίησαν σεξουαλικά τη 12χρονη. Οι Αρχές έχουν τα στοιχεία τους ενώ σύμφωνα με τον συνδικαλιστή της ΕΛΑΣ

Σταύρο Μπαλάσκα μέσα στις επόμενες μία - δύο ημέρες θα υπάρξουν εξελίξεις με τουλάχιστον πέντε εντάλματα σύλληψης.

Όσον αφορά τα 213 άτομα που είχαν μπει στο μικροσκόπιο των Αρχών για πιθανή επαφή με τη 12χρονη μέσω εφαρμογής κοινωνικής δικτύωσης, όπως επισήμανε ο κ. Μπαλάσκας, είναι αδύνατον η ΕΛΑΣ, όσο και να το θέλει, να φτάσει σε όλους στα ίχνη τους. «Πολλοί από αυτούς φρόντισαν να χρησιμοποιήσουν τέτοιους τεχνικούς τρόπους που δεν γίνεται να εντοπιστούν», εξήγησε.

«Είναι σίγουρο ότι είναι άνθρωποι της διπλανής πόρτας οι παιδόφιλοι. Εικάζεται ότι μπορεί να είναι επιφανείς, μπορεί να έχουν κάποιο δημόσιο ρόλο, μπορεί να είναι επιχειρηματίες αυτό όμως καταλαβαίνετε ότι πριν βγουν τα εντάλματα δεν μπορεί να γίνει γνωστό από την Αστυνομία, έστω και αν εμείς αυτή τη στιγμή που σας μιλάω ξέρουμε. Καταλαβαίνετε ότι δεν είναι δυνατόν να κοινοποιηθούν τα ονόματα και οι ιδιότητες του καθενός. Πάντως αυτό που μπορώ να σας πω είναι ότι μερικοί από αυτούς είναι άνθρωποι υπεράνω πάσης υποψίας», ανέφερε.

Πάντως, σε κάθε περίπτωση τουλάχιστον 10 άτομα είναι σε... στενό κλοιό της ΕΛΑΣ με στοιχεία που μπαίνουν στη δικογραφία για να προχωρήσει η υπόθεση και να σταλεί ο φάκελος στην ανακρίτρια ώστε να βγουν τα εντάλματα, όπως είπε ο κ. Μπαλάσκας στο Star.

Οι αστυνομικοί σε συνεργασία με ειδικό παιδοψυχολόγο εντόπισαν αρχικά τις κλήσεις στο κινητό της 12χρονης, στη συνέχεια της έδειξαν φωτογραφίες τους από τις αστυνομικές τους ταυτότητες και κατάφεραν να «ξεκλειδώσουν» το παιδί, ώστε να μπορέσει να τους δώσει περισσότερα στοιχεία. Το παιδί φέρεται να προσπάθησε να περιγράψει τα χαρακτηριστικά τους και να δώσει τα μικρά τους ονόματα σε κάποιους από αυτούς. Θεωρείται θέμα χρόνου να εκδοθούν εντάλματα σύλληψης σε βάρος τους.

Την ίδια ώρα, στο κατάστημα του 53χρονου υπάρχουν κάμερες ασφαλείας που εξετάζονται επίσης από τις Αρχές, ενώ από την έρευνα προέκυψε ότι δεν υπάρχουν κάμερες στην αποθήκη, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Αμίλητη στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ η μητέρα της 12χρονη

Στο τμήμα Ανηλίκων στον τρίτο όροφο κρατείται η 37χρονη μητέρα, μόνη κι απομονωμένη. Η μητέρα είναι ανέκφραστη κι αμίλητη. Μέχρι στιγμής έχει δεχθεί επισκεπτήριο από τον 19χρονο γιο της, ο οποίος βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και δεν θέλησε να κάνει καμία δήλωση στους δημοσιογράφους.

Επίσης, σήμερα την επισκέφτηκαν η δικηγόρος της, Ασπασία Ταραχοπούλου, η οποία δήλωσε πως η εντολέας της όλη την ώρα «κλαίει κα οδύρεται, δεν τρώει, δεν πίνει και δεν κοιμάται» ενώ επανέλαβε ότι αρνείται τις κατηγορίες.

Στη ΓΑΔΑ θα παραμείνει η μητέρα της 12χρονης μέχρι την Δευτέρα το μεσημέρι όπου θα μεταφερθεί στα Δικαστήρια και θα απολογηθεί.

#ΣΕΠΟΛΙΑ #ΕΝΤΑΛΜΑΤΑ #ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ #ΑΝΗΛΙΚΗ #ΒΙΑΣΜΟΣ
Keywords
Τυχαία Θέματα