Πέθανε ηθοποιός από το Χάρι Πότερ

Σε βαρύ πένθος βυθίστηκε ο κόσμος του κινηματογράφου.

Ο ηθοποιός που έγινε παγκοσμίως γνωστός από τον ρόλο του «Ρούμπεους Χάγκριντ» στη σειρά ταινιών «Χάρι Πότερ», άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 72 ετών.

Έπασχε από οστεοαρθρίτιδα

Ή δυσάρεστη είδηση έγινε γνωστή από τον μάνατζερ του, ο οποίος ανέφερε πως ο Ρόμπι Κολτρέιν «έφυγε» από τη ζωή πριν από μια εβδομάδα.

Ο ηθοποιός που σκόρπιζε χαρά μέσα από το ρόλο του για περισσότερο από 20 χρόνια, θα μείνει ανεξίτηλος για πολλές δεκαετίες ακόμη.

Ήταν σε αναπηρικό καροτσάκι

Εδώ και χρόνια ήταν γνωστό ότι ο Σκωτσέζος

ηθοποιός αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας με τα γόνατά του, καθώς έπασχε από οστεοαρθρίτιδα.

Το 2018 οι κάμερες τον είχαν συλλάβει καθηλωμένο σε αναπηρικό καροτσάκι στο «St Pancras Renaissance Hotel» στο κέντρο του Λονδίνου.

«Δεν μπορεί πλέον να περπατήσει από μόνος του και χρειάζεται συνεχώς βοήθεια. Ο ίδιος ελπίζει να ξαναπερπατήσει μετά τη χειρουργική επέμβαση που θα κάνει στην Αμερική», είχε αποκαλύψει τότε στην Daily Mail πηγή από το οικογενειακό του περιβάλλον.

Ο Ρόμπι Κολτρέιν, γεννήθηκε ως Άντονι Ρόμπερτ Μακμίλαν. Πήρε το καλλιτεχνικό του όνομα ως φόρο τιμής στον θρύλο της jazz, Τζον Κολτρέιν. Στην καριέρα του συμμετείχε σε αρκετές ταινίες και σειρές και βραβεύτηκε 3 φορές με βραβεία Bafta.

Actor Robbie Coltrane, who played Hagrid in the Harry Potter films, has died at 72 https://t.co/AYOTJsixQU

BBC Breaking News (@BBCBreaking) October 14, 2022

#ΧΑΡΙ_ΠΟΤΕΡ #ΠΕΘΑΝΕ #ΗΘΟΠΟΙΟΣ
Keywords
Τυχαία Θέματα
Πέθανε, Χάρι Πότερ,pethane, chari poter