Σε τραπέζι στα Ανώγεια με τον Βασίλη Σκουλά ο Αλέξης Τσίπρας (βίντεο)

Ο πασίγνωστος λυράρης Βασίλης Σκουλάς, ανάμεσα σε κρητικά τραγούδια, είπε και το ριζίτικο «Σε ψηλό βουνό», το οποίο και επέλεξε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ να ανεβάσει στους λογαριασμούς του στα social media.

«Βασίλης Σκουλάς. Φωνή και ψυχή της Κρήτης». Με αυτό σχόλιο ανάρτησε ο Αλέξης Τσίπρας βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter

από την «παρέα» (κατά το τοπικό γλωσσικό ιδίωμα) που στήθηκε σε ταβέρνα στα Ανώγεια, αμέσως μετά την περιοδεία του στην περιοχή και την ομιλία του σε μια από τις ιστορικές πλατείες του χωριού, το «Μεϊντάνι».

Στην «παρέα», λοιπόν, βρέθηκε και ο πασίγνωστος λυράρης Βασίλης Σκουλάς, ο οποίος, ανάμεσα σε κρητικά τραγούδια, είπε και το ριζίτικο «Σε ψηλό βουνό», το οποίο και επέλεξε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ να ανεβάσει στους λογαριασμούς του στα social media.

Γενικότερα, συνεργάτες του κυρίου Τσίπρα αναφέρουν ότι η τριήμερη περιοδεία στην Κρήτη έχει ξεκινήσει πολύ καλά, με στόχο που δεν είναι άλλος από το να επιστρέψει στον ΣΥΡΙΖΑ το νησί. Όπως επισημαίνουν, η προοδευτική παράδοση στην Κρήτη είναι πολύ ισχυρή και το κόμμα τους είχε προνομιακή απεύθυνση από το 2012 και για αυτό θεωρούν πως τώρα υπάρχει γόνιμο έδαφος για μια άμεση επαναπροσέγγιση. {https://twitter.com/atsipras/status/1668376218637422594?s=20}

#ΑΛΕΞΗΣ_ΤΣΙΠΡΑΣ #ΣΥΡΙΖΑ #ΕΚΛΟΓΕΣ_2023 #ΕΘΝΙΚΕΣ_ΕΚΛΟΓΕΣ_2023 #ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ_ΕΚΛΟΓΩΝ_2023
Keywords
Τυχαία Θέματα