Τηλεοπτική βόμβα: Στον αέρα το συμβόλαιο πασίγνωστης παρουσιάστριας ειδήσεων

Το συμβόλαιο της Σίας Κοσιώνη δεν έχει ανανεωθεί με τις φήμες να οργιάζουν οτι μένει εκτός μετά από 17 ολόκληρα χρόνια.

Αβέβαιο φαίνεται να είναι το αν η Σία Κοσιώνη θα συνεχίσει στον ΣΚΑΙ ή θα αποχωρήσει καθώς αν και σε λίγες ημέρες λήγει το συμβόλαιο της δεν έχει ανανεώσει.

«Είναι 17 ολόκληρα χρόνια στον ΣΚΑΙ κι αυτή την στιγμή είναι η πρώτη χρονιά που λήγει

το συμβόλαιό της και είναι όλα στον αέρα. Εγώ δεν θυμάμαι στην καριέρα μου άλλοτε παρουσιάστρια κεντρικού δελτίου ειδήσεων να έχουμε φτάσει 15 μέρες πριν την λήξη του συμβολαίου της και να μην έχει ανανεωθεί το συμβόλαιο. Αυτό λοιπόν συμβαίνει αυτή την στιγμή στο ΣΚΑΙ.

Το συμβόλαιο της Σίας Κοσιώνη λήγει 30 Ιουνίου, δεν έχουν υπάρξει συζητήσεις, ξέρουν ότι η Σία Κοσιώνη έχει κάποιες απαιτήσεις, ζητάει κάποια πράγματα και από άποψης οικονομικής αλλά και από άποψη θέσης και αρμοδιοτήτων. Από την άλλη πλευρά, όμως, δεν υπάρχει το καλό κλίμα, να πούμε ότι είναι μια τυπική διαδικασία και εντάξει είναι οι εκλογές και θα ολοκληρωθεί μετά», ανέφεραν χαρακτηριστικά στον alpha.

«Αυτή την στιγμή υπάρχει μια βουβαμάρα. Η αλήθεια βρίσκεται στη μέση. Από τη μία πλευρά η Κοσιώνη ζητάει κάποια πράγματα, σε μια δύσκολη χρονιά και για το δελτίο αλλά και για το ενημερωτικό κομμάτι του ΣΚΑΙ, δεν ήταν από τις πιο επιτυχημένες σεζόν και δεν ήταν μια εύκολη χρονιά γενικότερα για το ΣΚΑΙ για να είμαστε δίκαιοι».

#ΣΙΑ_ΚΟΣΙΩΝΗ #ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ #ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΡΙΑ #ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Keywords
Τυχαία Θέματα