Σάλος στα βρετανικά ΜΜΕ για την εξαφάνιση της αστροφυσικού στην Ικαρία (pics)

Αυξημένο το ενδιαφέρον του βρετανικού Τύπου για την μυστηριώδη εξαφάνιση της 34χρονης αστροφυσικού στην Ικαρία. Με εκτενή ρεπορτάζ τα βρετανικά Μέσα παρακολουθούν την περίεργη υπόθεση.

Συμπληρώθηκαν ήδη 48 ώρες, όπου αγνοείται η 34χρονη αστροφυσικός Νάταλι Κρίστοφερ, 34χρονη αστροφυσικός Νάταλι Κρίστοφερ, η οποία έφυγε λέγοντας στον σύζυγό της ότι πάει για τρέξιμο. Έκτοτε τα ίχνη της χάθηκαν.Η είδηση απασχολεί ιδιαίτερα τα βρετανικά ΜΜΕ, τα οποία κάνουν εκτενείς αναφορές στο θέμα, τονίζοντας μάλιστα ότι πρόκειται για την δεύτερη εξαφάνιση Βρετανίδας σε ελληνικό νησί.

Το δίκτυο Sky News σημειώνει ότι γίνονται εντατικές έρευνες στην Ικαρία για τον εντοπισμό της αγνοούμενης, με τη συμμετοχή δυνάμεων της αστυνομίας, πυροσβεστικής, λιμενικού αλλά και με τη συμβολή εθελοντών. Στις έρευνες συμμετέχει και ένα ελικόπτερο εξοπλισμένο με θερμικές κάμερες.

O Guardian κάνει ειδική αναφορά στους επιθεωρητές της αστυνομίας από τη Σάμο, που έχουν φτάσει στην Ικαρία για  να διαλευκανθεί η υπόθεση της εξαφάνισης της 34χρονης Νάταλι Κρίστοφερ.

«Αγνοείται δεύτερη επιστήμονας ενώ έκανε τζόκινγκ σε ελληνικό νησί» είναι ο τίτλος του  Independent ενώ οι Times του Λονδίνου κάνουν ειδική αναφορά και στην πολύκροτη υπόθεση της Αμερικανίδας βιολόγου Σούζαν Ίτον, η οποία έπεσε θύμα βιασμού και δολοφονίας στην Κρήτη τον περασμένο μήνα.

H Telegraph μίλησε με εκπρόσωπο του βρετανικού υπουργείου Εξωτερικών στο Λονδίνο, που δήλωσε ότι το Foreign Office «συνδράμει την οικογένεια της Βρετανίδας που αγνοείται στην Ικαρία και είναι σε επαφή με τις ελληνικές Αρχές που διεξάγουν έρευνα για τον εντοπισμό της». 

Τη σκιαγράφηση του προφίλ της αγνοούμενη αστροφυσικού παρουσιάζει η Daily Star ενώ η Daily Mail μιλά και για τον σύντροφό της αλλά και την σχέση του ζευγαριού, όπως παρουσιάζεται μέσα από μαρτυρίες.

H Sun, τέλος, κάνει λόγο για τεράστια κινητοποίηση των αρχών για τον εντοπισμό της αγνοούμενης Βρετανίδας, που «εξαφανίστηκε από το κρεβάτι της μέσα στη νύχτα στην Ελλάδα».

Keywords
Τυχαία Θέματα