Πρόταση για επιστροφή της Σούπερ Λιγκ στις 6-7 Ιουνίου

Στο ΔΣ της Σούπερ Λιγκ που είναι σε εξέλιξη, υπήρξε πρόταση για σέντρα στα πλέι οφ και πλέι άουτ, το διήμερο 6-7 Ιουνίου.

Ο πρόεδρος Μηνάς Λυσάνδρου κατέθεσε πρόταση για σέντρα στα πλέι οφ και πλέι άουτ, το διήμερο 6-7 Ιουνίου, με την απόφαση να αναμένεται να παρθεί σήμερα.

Ο Γιώργος Μποροβήλος του Αστέρα Τρίπολης τόνισε ότι «έχουμε πάρει αναλυτικές οδηγίες απ τους καθ ύλην αρμοδίους. Το πρώτο που πρέπει να μας ενδιαφέρει είναι το συντομότερο δυνατόν να αρχίσουμε».

Ο Χρήστος Δάρας του Πανιωνίου

συνέστησε να μην παρθούν βιαστικές αποφάσεις. «Πρέπει να μη βιαστούμε, μπορει να υπάρξουν τραυματισμοί».

Ο Κώστας Καραπαπάς, αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, ρώτησε «αν πρέπει να περιμένει η Λίγκα να ανοίξουν όλες οι δραστηριότητες και τελευταίο το ποδόσφαιρο που είναι και πιο ελεγχόμενο».

Ο Αριστείδης Πιαλόγλου της Ξάνθης επικαλέστηκε έγγραφο του υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη στις ομάδες της Σούπερ Λιγκ 2 που τους ζητάει να υπογράψουν ότι θα τηρήσουν το πρωτόκολλο.

Και επειδή αυτό δεν ζητήθηκε από την SL1 ζητάει να αποφασίσει η Λίγκα αν μπορεί να αναλάβει την ευθύνη για να υπογραφούν συμφωνητικά με υπαλλήλους και ποδοσφαιριστές, καθώς «ο νόμος προβλέπει φυλάκιση για όποιον μεταδώσει από αμέλεια στον ιό».

Keywords
Τυχαία Θέματα