Προσλήψεις καλλιτεχνικού προσωπικού στον Δήµο Καλαμπακας

Ο Δήμος Καλαμπάκας προκηρύσσει την πρόσληψη καλλιτεχνικού προσωπικού στον Δήµο µε σύµβαση ιδιωτικού δικαίου ορισµένου χρόνου µε αντίτιµο για την κάλυψη αναγκών της τρέχουσας χρονιάς 2018-2019,

Οι υποψήφιοι όλων των ειδικοτήτων πρέπει να είναι ηλικίας από 18 έως 65 ετών.

Οι ενδιαφερόµενοι καλούνται να συµπληρώσουν την αίτηση (χορηγείται από την υπηρεσία) και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε µε άλλο εξουσιοδοτηµένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρηµένη από δηµόσια αρχή, είτε ταχυδροµικά µε συστηµένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας

µας στην ακόλουθη διεύθυνση: ∆ήµος Μετεώρων, Ευθ. Βλαχάβα 1, Καλαµπάκα ΤΚ 42200, γραφείου πρωτοκόλλου (τηλ. επικοινωνίας: 2432350216). Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδροµικώς το εµπρόθεσµο των αιτήσεων κρίνεται µε βάση την ηµεροµηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος µετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων. H προθεσµία υποβολής των αιτήσεων είναι δέκα (10) ηµέρες (υπολογιζόµενες ηµερολογιακά) και αρχίζει από την επόµενη ηµέρα της τελευταίας δηµοσίευσης της παρούσας σε τοπικές εφηµερίδες ή της ανάρτησής της στο κατάστηµα της υπηρεσίας µας και στο χώρο ανακοινώσεων του δηµοτικού ή κοινοτικού καταστήµατος, εφόσον η ανάρτηση είναι τυχόν µεταγενέστερη της δηµοσίευσης στις εφηµερίδες.

Με την αίτηση συνυποβάλλονται τα απαιτούµενα δικαιολογητικά γενικών και ειδικών- τυπικών προσόντων, τα οποία αναφέρονται στην αναλυτική προκήρυξη, την οποία µπορούν να προµηθευτούν οι υποψήφιοι από την παραπάνω Διεύθυνση ή από την ιστοσελίδα του ∆ήµου Μετεώρων.

Όσοι πληρούν τα γενικά και τα τυπικά προσόντα τίθενται υπό την κρίση της τριµελούς επιτροπής επιλογής, η οποία θα συνεδριάσει στo ∆ηµοτικό Κατάστηµα του ∆ήµου Μετεώρων, την έκτη (6) εργάσιµη ηµέρα από τη λήξη της προθεσµίας υποβολής αιτήσεων και θα συντάξει πίνακα κατ’ αξιολογική σειρά.

Δείτε εδω την προκήρυξη

Keywords
Τυχαία Θέματα