ΕΑΠ: Τα αποτελέσματα για τα προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα

Το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο (ΕΑΠ) ανακοίνωσε τα αποτελέσματα των αιτήσεων για τα προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών

Το ΕΑΠ κάνει γνωστό ότι η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων ελέγχου αιτήσεων εγγραφής, λόγω της εφαρμογής του Γενικού Κανονισμού για την Προστασία Δεδομένων (ΕΕ) 2016/679, θα γίνει ανά αίτηση, μέσω ειδικής εφαρμογής, με χρήση του Αριθμού Δελτίου Ταυτότητάς.

Εάν υποβάλατε αίτηση στην Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος Φοίτησης σε 7 Προπτυχιακά και 29 Μεταπτυχιακά Προγράμματα Σπουδών,

για να ενημερωθείτε για το αποτέλεσμα του ελέγχου της αίτησής σας πατήστε ΕΔΩ.

Εάν υποβάλατε αίτηση στην Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος Φοίτησης στο Δι-ιδρυματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Δημιουργική Γραφή (ΔΓΡ)», για να ενημερωθείτε για το αποτέλεσμα του ελέγχου της αίτησής σας πατήστε ΕΔΩ.

Εάν υποβάλατε αίτηση στην Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος Φοίτησης σε Μεμονωμένες Θεματικές Ενότητες, για να ενημερωθείτε για το αποτέλεσμα του ελέγχου της αίτησής σας πατήστε ΕΔΩ.

*Τα αποτελέσματα του ελέγχου των αιτήσεων για εγγραφή στο Δι-ιδρυματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Επιστήμες της Αγωγής: Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση Ατόμων με Προβλήματα Προφορικού και Γραπτού λόγου (ΕΑΓ)», θα ανακοινωθούν την Παρασκευή 07/09/2018.

Keywords
Τυχαία Θέματα