Μένιος Φουρθιώτης: «Μίλησε» το όπλο αυτών που «γάζωσαν» το σπίτι του, γιατί προσήχθη ο παρουσιαστής (εικόνες)

Δύο «μοιραία» λάθη φέρεται να έχουν κάνει οι δύο άνδρες που ταυτοποιήθηκαν από την ΕΛ.ΑΣ. σχετικά με τις υποθέσεις της επίθεσης στο σπίτι του Μένιου Φουρθιώτη και εκείνης κατά των ανδρών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Γιατί προσήχθη ο γνωστός παρουσιαστής και τι έδειξε η έρευνα της αστυνομίας. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, το DNA που άφησαν οι δύο άνδρες πάνω σε σακίδιο που πέταξαν πριν ανοίξουν πυρ κατά των ανδρών της ΕΛ.ΑΣ. στην Εκάλη αλλά και οι κάλυκες του καλάσνικοφ που ταυτοποιήθηκαν, προήλθαν από το ίδιο όπλο τόσο στην επίθεση στο σπίτι του γνωστού παρουσιαστή όσο και στους Αστυνομικούς,

οδήγησαν την ΕΛ.ΑΣ. στους άνδρες που ανακρίνονται αυτές τις ώρες.

Την ίδια ώρα, στα χέρια της Ελληνικής Αστυνομίας παραμένει και ο γνωστός παρουσιαστής Μένιος Φουρθιώτης στο πλαίσιο προανάκρισης για τις δύο υποθέσεις. Έρευνες της Αστυνομίας έγιναν σύμφωνα με πληροφορίες τόσο στο σπίτι, όσο και στο γραφείο του παρουσιαστή στο κανάλι Epsilon, ενώ φαίνεται πως κατασχέθηκαν και συσκευές.

Η καταγγελία Βαξεβάνη και η αντίδραση του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη

Λίγες ημέρες νωρίτερα, είχε υπάρξει καταγγελία του Κώστα Βαξεβάνη, πως ο γνωστός παρουσιαστής «αναζητούσε στην «πιάτσα» κάποιον, για να εκτελέσει συμβόλαιο γι αυτόν». Ταυτόχρονα ο εκδότης του Documento, συσχέτιζε τις δύο φαινομενικά άσχετες υποθέσεις.  Αμέσως μετά την καταγγελία του Κώστα Βαξεβάνη, το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη είχε παρέμβει λαμβάνοντας πρόσθετα μέτρα προστασίας του. Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης είχε δηλώσει συγκεκριμένα: «Ήδη από χθες, με εντολή μου ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας επικοινώνησε μαζί του. Σε συνεργασία με τις εισαγγελικές Αρχές η υπόθεση διερευνάται».

Οι δύο φερόμενοι ως δράστες των πυροβολισμών στο σπίτι του παρουσιαστή, φέρεται επίσης να έδωσαν σχετικές πληροφορίες για τον εντολέα τους.

Το tweet με νόημα του εκδότη

Λίγο νωρίτερα, ο εκδότης του Documento Κώστας Βαξεβάνης είχε κάνει tweet :

«Σε λίγο θα συλληφθούν αυτοί που πυροβόλησαν τους αστυνομικούς στην Εκάλη. Έχουν δύο επιλογές.

1. Να ομολογήσουν πως τους έβαλε ο Φουρθιώτης να χτυπήσουν το σπίτι του και εμένα.

2. Να ομολογήσουν πως ευθύνονται μόνο για τους πυροβολισμούς στο Φουρθιώτη

Τι θα διαλέξουν άραγε;»

Keywords
Τυχαία Θέματα