Champions League: Με το βλέμμα στον... τελικό «κοντράρονται» Ρεάλ Μαδρίτης και Τσέλσι - Οι αρχικές ενδεκάδες

Ρεάλ Μαδρίτης και Τσέλσι θα αναμετρηθούν στις 22:00 της Μ. Τρίτης για τον πρώτο ημιτελικό του Champions League.

Ρεάλ Μαδρίτης και Τσέλσι θα τεθούν αντιμέτωπες απόψε 27/04 για τον πρώτο ημιτελικό του Champions League, με τις δύο ομάδες να στοχεύουν σε ένα καλό αποτέλεσμα που θα τους εξασφαλίσει σε μεγάλο βαθμό την πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης.

Οι προπονητές

των δυο συλλόγων θα έχουν διαφορετικούς προσανατολισμούς στην σημερινή αναμέτρηση, καθώς η Ρεάλ θέλει νίκη με «καθαρό» σκορ, ενώ από την πλευρά της η Τσέλσι βολεύεται και με ισοπαλία.

Οι Μαδριλένοι θα έχουν αρκετές απουσίες καθώς οι Σέρχιο Ράμος, Ραφαέλ Βαράν, Λούκας Βάσκεθ είναι εκτός, όπως και ο Μεντί. Η ομάδα του Ζιντάν θα αγωνιστεί πάλι με πειραματική άμυνα. Από την πλευρά της η Τσέλσι η οποία βρίσκεται σε καλή κατάσταση δεν έχει κάποια σημαντική απουσία πλην του Κόβασιτς ο οποίος είναι τραυματίας.

Για να φτάσουν ως εδώ η Ρεάλ επικράτησε στο «Αλφρέδο Ντι Στέφανο» με 3-1 σε βάρος της Λίβερπουλ, και πήρε «λευκή» ισοπαλία με 0-0 στην Αγγλία, ενώ η Τσέλσι με συνολικό σκορ 2-1 απέναντι στην Πόρτο πέρασε για πρώτη φορά μετά από το 2014 στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ρεάλ Μαδρίτης (Ζινεντίν Ζιντάν, 3-5-2): Κουρτουά – Μιλιτάο, Βαράν, Νάτσο – Καρβαχάλ, Μόντριτς, Κασεμίρο, Κρόος, Μαρσέλο – Μπενζεμά, Βινίσιους.

Τσέλσι (Τόμας Τούχελ, 3-4-3): Μεντί – Κρίστενσεν, Τιάγκο Σίλβα, Ρίντιγκερ – Αθπιλικουέτα, Καντέ, Ζορζίνιο, Τσίλγουελ – Πούλισικ, Βέρνερ, Μάουντ.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Champions League, Ρεάλ Μαδρίτης, Τσέλσι -,Champions League, real madritis, tselsi -