Μητσοτάκης: «Ακούμε τους γιατρούς, εμβολιαζόμαστε» (video)

Με δύο αναρτήσεις του στο twitter και το Facebook ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης επιχειρεί να ενθαρρύνει ακόμα περισσότερους πολίτες να συμμετάσχουν στην επιχείρηση «Ελευθερία» για τον εμβολιασμό του πληθυσμού κατά της Covid-19.

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης εξέπεμψε για μια ακόμη φορά το μήνυμά του υπέρ του εμβολιασμού με δύο αναρτήσεις του, μία στο Facebook

και ακόμα μία στο Twitter.

Μάλιστα, ο κ. Μητσοτάκης επιχειρώντας να κάνει το μήνυμα ακόμα πιο ισχυρό συνοδεύει την ανάρτησή του και με βίντεο στο οποίο γιατρός μιλάει για τα όσα βλέπει καθημερινά στο νοσοκομείο με τους ασθενείς της Covid - 19. Ο ίδιος γιατρός ζητάει απ' όλους τους πολίτες να κάνουν το εμβόλιο.

 Οι αναρτήσεις Μητσοτάκη σε Facebook και Twitter

«Κάντε το εμβόλιο. Βοηθήστε αυτούς που αγαπάτε να κάνουν κι αυτοί το εμβόλιο. Κάντε το για όλους μας. Εδώ, όλοι κάνουμε ό,τι περνά από το χέρι μας. Αλλά το να μην φτάσετε ποτέ εδώ, είναι στο δικό σας χέρι.» Ακούμε τους γιατρούς που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της μάχης. Εμβολιαζόμαστε», έγραψε ο κ. Μητσοτάκης και στις δύο αναρτήσεις του. 

 

«Κάντε το εμβόλιο. Βοηθήστε αυτούς που αγαπάτε να κάνουν κι αυτοί το εμβόλιο. Κάντε το για όλους μας. Εδώ, όλοι κάνουμε ό,τι περνά από το χέρι μας. Αλλά το να μην φτάσετε ποτέ εδώ, είναι στο δικό σας χέρι.»

Ακούμε τους γιατρούς που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή. Εμβολιαζόμαστε. pic.twitter.com/tUPFSUskJu

— Prime Minister GR (@PrimeministerGR) April 27, 2021

 

Keywords
Τυχαία Θέματα