Πώς θα αγαπήσουν τα παιδιά το φαγητό που σιχαίνονται περισσότερο

Πριν από λίγες ημέρες έκανε πρεμιέρα το «Yucky Cooking web series», μια σειρά μαγειρικών επεισοδίων με τη food blogger Εύα Μονοχάρη και πρωταγωνιστές παιδιά, που βρίσκονται μπροστά σε μια μεγάλη πρόκληση.

Να αγαπήσουν το φαγητό που σιχαίνονται περισσότερο, που στο άκουσμα του και μόνο τα κάνει να αναφωνούν «Yuckkkky...»

Τα περισσότερα παιδιά δεν τρώνε με λαχτάρα,

χωρίς παρακάλια και γκρίνια, το μπρόκολο, το κουνουπίδι, τα ψάρια, τις μπάμιες, τις φακές, τα φασόλια και άλλα τρόφιμα πλούσια σε θρεπτικά συστατικά που είναι απαραίτητα για την καθημερινή τους διατροφή.

Στο «Yucky Cooking», μέσα από επισκέψεις σε φάρμες, αγροκτήματα, γαλακτοκομικές μονάδες κλπ. τα παιδιά γνωρίζουν από κοντά το «yucky» υλικό και στην συνέχεια μαγειρεύουν με την Εύα Μονοχάρη γρήγορες και νόστιμες συνταγές κάνοντας χρήση των υλικών που έχουν συλλέξει.

Έτσι, μέσα από αυτή τη βιωματική εμπειρία, μαθαίνουν να εντάσσουν ποικιλία τροφών στην καθημερινότητά τους και να υιοθετούν καλές διατροφικές συνήθειες που θα τα συνοδεύουν για όλη τους τη ζωή.

Με την καθοδήγηση της Food Blogger και μαμάς, Εύας Μονοχάρη, η όποια δυσκολία που μπορεί να είχαν οι γονείς μέχρι σήμερα, θα γίνει «βούτυρο στο ψωμί τους!», καθώς μέσα από έξυπνους τρόπους παρουσιάζονται συνταγές που θα μεταμορφώσουν τις διατροφικές «ιδιοτροπίες» του παιδιού σε παιδική χαρά και θα δουν τα πιάτα τους να αδειάζουν άμεσα.

«Μπορεί το Yucky να γίνει Yummy? Challenge is on!» δείτε στο κανάλι του youTube

Keywords
Τυχαία Θέματα