Θρίλερ με τα οστά της εύπορης μπαλαρίνας

Συνέχεια στο θρίλερ με τα οστά της 70χρονη μπαλαρίνας και καθηγήτριας που εξαφανίστηκε το 2002 από την Αμαλιάπολη, καθώς η αστυνομία, το τελευταίο διάστημα, αναζητούσε τα οστά της σε ένα οικόπεδο στην περιοχή, ιδιοκτησίας ενός εκ των καταδικασθέντων για την υπόθεση.

Σύμφωνα με το anikolouli.gr, από το πρωί της Τετάρτης πραγματοποιούνται ανασκαφές κάτω από ένα μικρό εκκλησάκι με σκοπό να εντοπιστούν τα οστά της άτυχης γυναίκας.

Τον Μάιο του 2018 το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Λάρισας καταδίκασε έναν επιχειρηματία και φίλο της Μαριάννας Κοντούλη για απάτη

και ηθική αυτουργία σε πλαστογραφία και τον αθώωσε για απάτη σε βάρος του δημοσίου και δύο υπεξαιρέσεις.

Ακόμα καταδικάστηκαν ένας επιχειρηματίας και ένας γιατρός σε επτά χρόνια φυλάκιση έκαστος.

Η Μαριάννα Κοντούλη ήταν μπαλαρίνα και καθηγήτρια μπαλέτου. Διατηρούσε σχολή χορού στην Κηφισιά και έμενε μόνη της. Πριν χαθούν τα ίχνη της είχε απομονωθεί από συγγενείς και φίλους ενώ είχε μετακομίσει στην Αμαλιάπολη Βόλου.

Το μοιραίο λάθος της φέρεται να ήταν ότι εμπιστεύτηκε τα λάθος πρόσωπα για τη διαχείριση της μεγάλης ακίνητης περιουσίας της, που έφτανε τα 700 στρέμματα παραθαλάσσιας γης στην ευρύτερη περιοχή του Βόλου.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η γυναίκα έπεσε στην παγίδα που της έστησαν με το πληρεξούσιο που την έβαλαν να υπογράψει και ξεπουλούσαν την περιουσία της.

Keywords
Τυχαία Θέματα