Πολιτική και σινεμά: Ποιες είναι οι αγαπημένες ταινίες πολλών γνωστών υποψηφίων βουλευτών (video)

Τη...σινεφίλ πλευρά τους αποκάλυψαν οι Έλληνες πολιτικοί στην κάμερα της Nova

Στο πλαίσιο της συμμετοχής τους στην εκπομπή πολιτικής επικαιρότητας με τίτλο «Εθνικές εκλογές 2019 - 100’’», οι υποψήφιοι βουλευτές αποκάλυψαν ποια είναι η αγαπημένη τους κινηματογραφική ταινία και για ποιο λόγο έχουν επιλέξει τη συγκεκριμένη. Στην συγκεκριμένη εκπομπή λίγων μόλις λεπτών, συμμετέχουν τουλάχιστον 38 υποψήφιοι βουλευτές από όλα τα κόμματα.

Ανάμεσά τους ο Νίκος Φίλης,
ο Δημήτρης Τζανακόπουλος, ο Κώστας Ζαχαριάδης από τον ΣΥΡΙΖΑ, ο Νίκος Δένδιας, ο Μάκης Βορίδης, ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο Πάνος Παναγιωτόπουλος, ο Βασίλης Κικίλιας από την Ν.Δ., η Τόνια Αντωνίου και ο Ανδρέας Λοβέρδος από το ΠΑΣΟΚ, αλλά και ο Ηλίας Κασιδιάρης και ο Κυριάκος Βελόπουλος.

Οι απαντήσεις είναι φυσικό να διαφέρουν λόγω ηλικίας και γούστων, ωστόσο η επιλογή του Κώστα Ζαχαριάδη με το «Βασικό Ένστικτο», του Νίκου Φίλη «Η Κιβωτός», του Νίκου Δένδια με το «Blade runner», του Μάκη Βορίδη με το «Αποκάλυψη τώρα» και του Άδωνη Γεωργιάδη «Ο Κύκλος των χαμένων ποιητών» ξεχωρίζουν. Οι απαντήσεις θα παίζουν μέχρι την Παρασκευή (5/7)  με τη μορφή filler σε prime time στα κανάλια Novasports και στο Novalife, ενώ παράλληλα θα είναι διαθέσιμες στο Web TV του Novasports.gr και στο κανάλι YouTube της Nova. Τις...κινηματογραφικές απαντήσεις των πολιτικών μας στην κάμερα της Nova μπορείτε να τις...απολαύσετε στα παρακάτω video:

Δείτε περισσότερα βίντεο εδώ

Keywords
Τυχαία Θέματα