Νίκος Παπάζογλου: Ποιος είναι ο υποψήφιος βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων

Υποψήφιος Βουλευτής με την Ένωση Κεντρώων στην Αθήνα Β3 Νότος Τομέας. 

Ο Νίκος Παπάζογλου γεννήθηκε στα Κάτω Πετράλωνα και ζει στη Γλυφάδα από το 1974. Είναι διπλωματούχος του Πανεπιστημίου του Βερολίνου στις εφαρμογές Lazer σε ανθρώπινους ιστούς. Είναι Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας ΦΑΡΜΕΞ Α.Ε Ο ίδιος είναι, επίσης, μέλος του συμβουλίου του ΣΕΒ

(Σύνδεσμος Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών), του Ελληνοαμερικανικού, του Γερμανικού, του Ιταλικού αλλά και του Ελληνοαφρικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου καθώς κι ενεργό μέλος του Δ.Σ. του Συνδέσμου Ανωνύμων Εταιρειών και Ε.Π.Ε.
Είναι μέτοχος στον όμιλο εταιρειών Α.Γ.Ν. ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ (SUPER FOODS Α.Ε., ΦΑΡΜΕΞ Α.Ε., ΠΑΦΑΡΜ Αφοί Παπάζογλου Α.Ε., ΙΝΤΕΡΟΠΤΙΚ Α.Ε., ΝΟΡΜΑ ΕΛΛΑΣ Α.Ε., Α.Γ.Ν. ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ Α.Ε.). Στον συγκεκριμένο όμιλο απασχολούνται περισσότεροι από 300 εργαζόμενοι.

Ο Νίκος Παπάζογλου έχει αναπτύξει ιδιαίτερη και πολυεπίπεδη κοινωνική δράση σε τοπικό επίπεδο. Εκτός του είναι Δημοτικός Σύμβουλος Γλυφάδας είναι και τακτικό μέλος της Οικονομικής Επιτροπής & Πρόεδρος Δ/θμιας Σχολ. Επιτροπής Δήμου Γλυφάδας.
Ευαισθητοποιημένος και πάντοτε έτοιμος να ανταποκριθεί σε μικρά και μεγάλα αιτήματα της τοπικής και ευρύτερης κοινωνίας, συμπαρίσταται εμπράκτως στους συνανθρώπους του με προσωπικές του παρεμβάσεις στηρίζοντας ευαίσθητες και ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.


Από τη θέση του προέδρου της Σχολικής Επιτροπής του 8ου Γυμνασίου Γλυφάδας χρηματοδότησε και προσέφερε σημαντικές υπηρεσίες στο σχολείο, προκειμένου να βελτιωθούν οι συνθήκες εκπαίδευσης και υγιεινής των μαθητών.
Δείγματα της κοινωνικής του προσφοράς αποτελούν και ακόλουθες πρωτοβουλίες: Χρηματοδότηση εξολοκλήρου της δεντροφύτευσης και του φωτισμού στην οδό Παλμύρας στην Άνω Γλυφάδα το 1989. Χρηματοδότηση του τρούλου του Ιερού Ναού Κοιμήσεως Θεοτόκου στη Σοφίας Βέμπο το 1985. Με ενέργειες του τοποθετήθηκε φωτεινός σηματοδότης στη διασταύρωση των οδών Σάκη Καράγιωργα και Κύπρου στην Γλυφάδα το 2010. Την τετραετία 2007 – 2010 , ως πρόεδρος της σχολικής επιτροπής του 1ου Γυμνασίου Γλυφάδας, χρηματοδότησε την οργάνωση και την εύρυθμη λειτουργία του σχολείου με όλον τον ηλεκτρικό και ηλεκτρονικό εξοπλισμό όπως projectors τηλεοράσεις air-conditions , ηλεκτρονικούς υπολογιστές , έπιπλα , και φαρμακευτικό υλικό για τις ανάγκες των παιδιών ενώ παρέχει ανελλιπώς μέχρι και σήμερα στους μαθητές, τον εξοπλισμό και τα υλικά καθαριότητας.


Η προσφορά του Νίκου Παπάζογλου στην τοπική κοινωνία δεν σταματά σε αυτά. Ενίσχυσε κατ’ επανάληψη τους οικονομικά αδύναμους μαθητές, προκειμένου να συμμετάσχουν στις σχολικές εκδρομές εσωτερικού και εξωτερικού. Χρηματοδότησε ( επί τρεις μήνες ) ιδιωτικό σχολικό λεωφορείο για τη μετακίνηση των μαθητών του 8ου Γυμνασίου από την Άνω Γλυφάδα στα σπίτια τους. Προσέφερε στο 1ο Γυμνάσιο – Λύκειο Γλυφάδας τον ηλεκτρονικό και ηλεκτρικό εξοπλισμό όπως και ιατροφαρμακευτικό υλικό για τις ανάγκες του φαρμακείου. Έχει επανειλημμένως ενισχύσει όλες τις αθλητικές ομάδες της περιοχής με φαρμακευτικό υλικό για τα φαρμακεία των ομάδων. Στο 6ο ΓΕΛ προσέφερε αθλητικό εξοπλισμό για τις ανάγκες του ποδοσφαιρικού τμήματος των αρρένων. Χρηματοδοτεί το τμήμα ποδοσφαίρου και την ομάδα γυναικείου μπάσκετ Α2 του ΑΟ Γλυφάδας.


Κάθε χρόνο, χρηματοδοτεί την Κινητή Μονάδα Μαστογραφίας της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας, για την Γλυφάδα ενώ χρηματοδοτεί εκδηλώσεις των συλλογών ‘ ΕΜΕΙΣ’ , ‘ΑΡΓΕΝΟΝ’, ‘ ΡΩΜΑΝΙΑ’ , ‘ΜΑΖΙ ΣΤΗ ΖΩΗ’.

Keywords
Τυχαία Θέματα