Ποιοι θα δουν αλλαγές στο Μητρώο Αρρένων

Αλλαγές στο Μητρώο Αρρένων θα δουν οι δημότες των καταργούμενων Δήμων. Πιο συγκεκριμένα, το Μητρώο Αρρένων 2018 θα καταρτισθεί από τους καταργούμενους Δήμους μέσω του Μητρώου Πολιτών. Η τήρησή του θα συνεχιστεί χειρόγραφα σε ξεχωριστό βιβλίο του καταργούμενου Δήμου.

Αρμόδιος Δήμος για την τήρησή του θα είναι αυτός η έδρα του οποίου συμπίπτει με την έδρα του καταργούμενου (πχ για τον Δήμο Κέρκυρας υπεύθυνος για την τήρησή του θα είναι ο Δήμος Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων). Το μητρώο αρρένων 2019 και για το διάστημα

από 1/1 έως 31/8/2019 θα καταρτισθεί χειρόγραφα σε ξεχωριστό βιβλίο «Μητρώου Αρρένων», εκτός του Μητρώου Πολιτών. Η κατάρτιση και τήρησή του (ως Μητρώο Αρρένων 2019 του καταργούμενου Δήμου) θα γίνει από τον νέο Δήμο, η έδρα του οποίου συμπίπτει με την έδρα του καταργούμενου (π.χ. για τον Δήμο Κέρκυρας υπεύθυνος για την κατάρτιση και τήρησή του θα είναι ο Δήμος Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων).

Όλοι οι νέοι Δήμοι θα καταρτίσουν Μητρώο Αρρένων 2019 για γεννήσεις που πραγματοποιήθηκαν από 1/9/2019 έως και 31/12/2019 κανονικά μέσω του Μητρώου Πολιτών, με παράλληλη τήρηση του χειρόγραφου βιβλίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα