Πλήγμα στον Ολυμπιακό με Τικίνιο: «Νυστέρι» και νοκ άουτ για δυο μήνες (βίντεο)

Ο Ολυμπιακός θα χάσει τον Τικίνιο για τουλάχιστον δυο μήνες μετά τον τραυματισμό του στη φιλική νίκη με 2-1 κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Σόφιας.

Την πόρτα του χειρουργείου θα περάσει ο Τικίνιο, που υπέστη ρήξη της δεξιάς ακρωμιοκλειδικής άρθρωσης στη φιλική νίκη (2-1) με την ΤΣΣΚΑ Σόφιας την Τετάρτη (30/06) και ο Ολυμπιακός

θα στερηθεί τις υπηρεσίες του για δύο μήνες.

Αυτό σημαίνει ότι η κατάσταση του παίκτη είναι χειρότερη από την αρχική εκτίμηση είναι δυστυχώς η κατάσταση του Τικίνιο, ο οποίος τραυματίστηκε στο φιλικό ματς με την ΤΣΣΚΑ Σόφιας.

Όπως ενημέρωσαν οι «ερυθρόλευκοι», ο Βραζιλιάνος επιθετικός υπέστη πλήρη ρήξη της δεξιάς ακρωμιοκλειδικής άρθρωσης και θα χρειαστεί να υποβληθεί σε εγχείρηση, με την επιστροφή του στη δράση να υπολογίζεται προς τα τέλη Αυγούστου, με την εκκίνηση του πρωταθλήματος.

Τι έγινε στο φιλικό

Στον τέταρτο κατά σειρά φιλικό αγώνα του στην Αυστρία, όπου πραγματοποιεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του, ο Ολυμπιακός νίκησε την Τετάρτη (30/04) στο Σβαρτζ την ΤΣΣΚΑ Σόφιας με 2-1 με ανατροπή. Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν ηττηθεί πριν από μια ημέρα από την Σάλτσμπουργκ με 0-3, ενώ στους αγώνες που προηγήθηκαν επιβλήθηκαν με το ίδιο σκορ (1-0) των Βόλφσμπεργκερ και Κράσνονταρ.

Ο Τικίνιο, που τραυματίστηκε ξεκίνησε βασικός, όπως και ο Κουντέ, αλλά αποχώρησε στο 56ο λεπτό, έχοντας χτυπήσει στον δεξί ώμο ύστερα από πτώση.

Ύστερα από ένα «άσφαιρο» πρώτο ημίχρονο, οι Βούλγαροι προηγήθηκαν στο 58΄ με κεφαλιά του Αχμέντοφ, κι ενώ ο Ολυμπιακός αγωνιζόταν με δέκα παίκτες, καθώς δεν έχει προλάβει να γίνει η αλλαγή του Τικίνιο. Πέντε λεπτά αργότερα η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς ισοφάρισε με υπέροχο τελείωμα του Χασάν από σέντρα του Τσούμιτς, ενώ ο νεαρός Σέρβος έδωσε προβάδισμα στον Ολυμπιακό διαμορφώνοντας και το τελικό σκορ στο 78΄, από σφάλμα της βουλγαρικής άμυνας.

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε με ενδεκάδα τους Κρίστινσον, Λαλά, Παπαδόπουλο, Καλογερόπουλο, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Σουρλή, Κουντέ, Βαλμπουενά, Χασάν και Τικίνιο.

Στη διάρκεια της αναμέτρησης, στο β΄ ημίχρονο, έπαιξαν και οι Σα, Ανδρούτσος, Μάρκοβιτς, Σεμέδο, Αποστολόπουλος, Σαπουντζής, Τιάγκο Σίλβα, Βρουσάι, Τσούμιτς.

Keywords
Τυχαία Θέματα