«Πεδίο μάχης» η Πάτρα: Επεισόδια στην πορεία για το Πολυτεχνείο

Η καθιερωμένη πορεία των αντιεξουσιαστών για την επέτειο από την εξέγερση του Πολυτεχνείου, πραγματοποιείται στο κέντρο της Πάτρας, ενώ δεν έλειψαν και τα επεισόδια.

Μέλη αντιεξουσιαστικών κινήσεων, κομμάτων της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς αλλά και φοιτητές συμμετέχουν στην πορεία που έχει «νεκρώσει» την κίνηση των οχημάτων σε κεντρικούς δρόμους της Πάτρας και κρατά κλειστή τη Γούναρη και την Κορίνθου.

Η πορεία ξεκίνησε από το πρώην παράρτημα του Πανεπιστημίου, στην οδό Κορίνθου και η πορεία κατευθύνθηκε προς το μνημείο του Νίκου Τεμπονέρα πίσω από τα Υψηλά Αλώνια.

Οι δυνάμεις της Αστυνομίας είναι ισχυρές αυτήν την ώρα. Η παρουσία της ΕΛ.ΑΣ από την αρχή της πορείας ήταν διακριτική με ισχυρές δυνάμεις των ΜΑΤ να ακολουθούν τις κινήσεις των συμμετεχόντων.

Νωρίτερα ολοκληρώθηκε η ειρηνική πορεία χιλιάδων Πατρινών, όπου εκφράστηκε και η αλληλέγγυα στάση στο λαό της Παλαιστίνης.

«Βροχή» άρχισαν να πέφτουν εδώ και λίγη ώρα οι κρότου λάμψεις, με τις κεντρικές οδούς της πόλης να έχουν μετατραπεί σε πεδίο μάχης.

{https://youtu.be/FG-yD-r74K8}

Πηγή: pelop.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Πεδίο, Πάτρα, Επεισόδια, Πολυτεχνείο,pedio, patra, epeisodia, polytechneio