«Παρερμηνεία» το βίντεο του πατέρα του λέει ο Τζόκοβιτς

Λίγο πριν τον αγώνα, που θα καθορίσει τον μεγάλο νικητή του Australia Open, ο αντίπαλος του Στέφανου Τσιτσιπά, Νόβακ Τζόκοβιτς, τοποθετήθηκε σχετικά με το «επίμαχο» βίντεο του πατέρα του, που προκάλεσε «σάλο» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο σούπερ σταρ του τένις, Νόβακ Τζόκοβιτς τοποθετήθηκε επί του βίντεο, που έλαβε το «φως» της δημοσιότητας με τον πατέρα του, Σρτζαν Τζόκοβιτς, λέγοντας πως «δεν είχε καμία

πρόθεση να υποστηρίξει οποιεσδήποτε πολεμικές πρωτοβουλίες».

«Ο πατέρας μου, ολόκληρη η οικογένειά μου, έχει περάσει από πολλούς πολέμους. Όπως είπε ο πατέρας μου, είμαστε κατά του πολέμου. Δεν θα υποστηρίξουμε ποτέ καμία βία ή πόλεμο».

{https://www.youtube.com/watch?v=PkyID0Unr2k}

«Είμαι εδώ για να υποστηρίξω τον γιο μου»

Νωρίτερα την Παρασκευή, ο Σρτζαν είχε προβεί σε δηλώσεις, υπογραμμίζοντας πως δεν ήθελε να προκαλέσει καμία αναστάτωση.

«Είμαι εδώ, για να υποστηρίξω μόνο τον γιο μου. Δεν είχα σκοπό να προκαλέσω τέτοιους τίτλους ή αναστάτωση».

Όσον αφορά το περιστατικό, εξήγησε, σύμφωνα με το dw.com, πως πρόκειται για παρεξήγηση, αναφέροντας ότι συναντήθηκε με πολλούς οπαδούς έξω από το γήπεδο για να γιορτάσει τις νίκες του παιδιού του και να φωτογραφηθεί μαζί τους.

«Παρερμηνεία» το βίντεο

Το εν λόγω βίντεο, απεικόνιζε τον Σρτζαν, να ποζάρει με έναν άνδρα, που κρατούσε μια ρωσική σημαία με το πρόσωπο του προέδρου, Βλαντιμίρ Πούτιν. Το βίντεο είχε λεζάντα «Ο πατέρας του Νόβακ Τζόκοβιτς κάνει τολμηρή πολιτική δήλωση».

Σήμερα, ο Σρτζαν, δεν παρευρέθηκε στον αγώνα του γιου του, ενώ, αυξημένη είναι η πιθανότητα, να βρίσκεται στο κορτ για τον τελικό.

{https://www.youtube.com/watch?v=TbX0_i3JgpA}

#ΝΟΒΑΚ_ΤΖΟΚΟΒΙΤΣ #ΝΟΒΑΚ #ΤΕΝΙΣΤΑΣ #AUSTRALIAN_OPEN #ΠΑΤΕΡΑΣ #ΒΙΝΤΕΟ
Keywords
Τυχαία Θέματα