Παππάς για προανακριτική: «Διάτρητη και προσβλητική η πρόταση της ΝΔ»

Περήφανος για το νόμο που έφερε για τις τηλεοπτικές άδειες δήλωσε ο Νίκος Παππάς παίρνοντας για περίπου μια ώρα το λόγο στην Ολομέλεια, επί της πρότασης της ΝΔ για σύσταση προανακριτικής επιτροπής για τις τηλεοπτικές άδειες το 2016.

Ο πρώην υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς χαρακτήρισε διάτρητη, αποσπασματική και προσβλητική για τον κοινό νου την πρόταση της ΝΔ, προσθέτοντας ότι είναι και κενή περιεχομένου γιατί αναπαράγει τους μισούς από τους ισχυρισμούς Καλογρίτσα.

Ο κ. Παππάς δήλωσε υπερήφανος για το νόμο που

έφερε για την αδειοδότηση των τηλεοπτικών σταθμών, σημειώνοντας ότι ο ίδιος δέχτηκε επιθέσεις, λοιδορίες και συκοφαντίες για ένα νόμο από τον οποίο το Δημόσιο εισέπραξε λεφτά και δεν πλήρωσε.

«Να έχετε το νου σας τί πολιτικό προηγούμενο θεμελιώνετε», είπε απευθυνόμενος στη ΝΔ κατηγορώντας την ότι έχει τη «φωλιά της λερωμένη» και πως «πλησιάζει η ώρα που θα πληρώσει βαρύ τίμημα» για πολλές υποθέσεις, όπως οι απευθείας αναθέσεις της Σοφίας Νικολάου.

«Ο δικός μας νόμος είναι νόμος που λειτουργεί και προστατεύει τις θέσεις εργασίας» είπε ο κ Παππάς, σημειώνοντας ότι ο επιχειρηματίας Καλογρίτσας είναι μέτοχος της GPO και πως θα έπρεπε ο κ Μητσοτάκης να καταθέσει όλες τις συμφωνίες του κ. Θεοδωρικάκου με την GPO.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Παππάς, Διάτρητη,pappas, diatriti