Άγριες Μέλισσες Ασημίνα: Το Twitter “αποθέωσε” την ερμηνεία της

Οι “Άγριες Μέλισσες” έχουν καθηλώσει το κοινό με τις ραγδαίες εξελίξεις των επεισοδίων που προβάλλονται από Δευτέρα έως Πέμπτη στο κανάλι του Ant1 στις 22:00. Το χθεσινό επεισόδιο ενθουσίασε τους τηλεθεατές και δεν θα μπορούσαν να μην σχολιάσουν την Οσκαρική ερμηνεία της Ασημίνας και του Νικηφόρου. Τα σχόλια ήταν τόσο θετικά στο twitter που τους αποθέωσαν και με το παραπάνω, αφού και οι δύο έχουν δώσει ρεσιτάλ με τον ρόλο τους και τον εμψυχώνουν όσο καλύτερα μπορούν. Μάλιστα δεν θα

ξεχάσουμε την στιγμή που η η Ασημίνα πέταξε στον Νικηφόρο τη “βόμβα” για το τι πραγματικά συνέβη το βράδυ που σκοτώθηκε ο Σέργιος.

Η Δρόσω δεν της άφησε άλλη επιλογή, η Ασημίνα πόνταρε στην αγάπη που της είχε ο Νικηφόρος και έπαιξε το τελευταίο της χαρτί. Μεταξύ μας και για να πούμε και την αλήθεια κανείς δεν περίμενε αυτή την αποκάλυψη, αλλά δεν είχε άλλα περιθώρια να ρισκάρει με τη Δρόσω. Να σημειώσουμε ότι η Δρόσω, ενώ στην αρχή ήταν πολύ αγαπητή στο κοινό, μετά τα τελευταία επεισόδια, το κοινό του twitter δεν θέλει ούτε να τη βλέπει. Η Ασημίνα εξομολογήθηκε από την αρχή έως το τέλος το τι συνέβη εκείνο το βράδυ, με τους σκηνοθέτες να μας κάνουν φυσικά το απαραίτητο flashback για να μπούμε ακόμη περισσότερο στο κλίμα.

Ο Νικηφόρος παγωμένος από την αποκάλυψη της Ασημίνας για τον θάνατο του Σέργιου:

Ο Νικηφόρος είχε μείνει παγωμένος ακούγοντας την Ασημίνα να εξιστορεί το πως σκοτώθηκε ο Σέργιος και στην προσπάθεια του να καταλάβει και να κατανοήσει αυτά που άκουσε, κατηγόρησε τη Δρόσω, πως εκείνη τον προκάλεσε, μετά ξελόγιασε και τον ίδιο και στο τέλος τον Κωνσταντή. Εδώ το Twitter είχε κάποιους ενδοιασμούς και δεν συμφώνησε με τον Νικηφόρο κατακρίνοντας τον, όμως η ερμηνεία του Αναστάση και της Έλλης, αποθεώθηκε. Στη συνέχεια σειρά πήρε ο Λάμπρος ο οποίος τα είπε ένα χεράκι στη Δρόσω για τη συμπεριφορά της τόσο απέναντι στην Ασημίνα, όσο και στην Ελένη που δεν υπολόγισε στιγμή τα έξι χρόνια που πέρασε στη φυλακή και όλα τα βασανιστήρια.

Άγριες Μέλισσες επεισόδιo 117: Τι θα δούμε σήμεραΔείτε ακόμη:Και στο πάρτι της ένωσης των Survivor και μέλλων μπαμπάς o Τζέισον ΝτερούλοΗ Μαντόνα ημίγυμνη με μαύρα εσώρουχα – Η ανάρτηση της στο instagramΤο μωρό της Κιάρα Φεράνι είναι μια γλύκα – Τα μοναδικά βίντεο
Keywords
Τυχαία Θέματα
Άγριες Μέλισσες Ασημίνα, Twitter “αποθέωσε”,agries melisses asimina, Twitter “apotheose”