Καταρρίπτεται ο μεγαλύτερος μύθος για την κατανάλωση καφέ από τα παιδιά

«Η κατανάλωση καφέ εμποδίζει την ανάπτυξη ενός παιδιού». Αυτή η πεποίθηση αποτελεί ένα μύθο στο χώρο της υγείας. 

Ένας λόγος που ο καφές δεν δίνεται συνήθως στα παιδιά μπορεί να είναι η ευρέως διαδεδομένη πεποίθηση ότι τα καφεϊνούχα ποτά μπορεί να εμποδίσουν την ανάπτυξη των παιδιών. Αλλά υπάρχει κάποια αλήθεια σε αυτή την ιδέα;

Η απάντηση είναι ένα ηχηρό "όχι": Δεν υπάρχει καμία απόδειξη ότι ο καφές ή η καφεΐνη εμποδίζει την ανάπτυξη και την ανάπτυξη της παιδικής ηλικίας.

Οι παράγοντες που καθορίζουν το ύψος ενός ατόμου

Το ύψος ενός ατόμου καθορίζεται σε μεγάλο βαθμό από άλλους

παράγοντες. Για παράδειγμα, εκατοντάδες γονίδια που έχουν εντοπιστεί μέχρι στιγμής θεωρούνται υπεύθυνα για περίπου το 16% του ύψους ενός ενήλικα. Η γενική υγεία ενός παιδιού παίζει επίσης ρόλο. Για παράδειγμα, η επανειλημμένη μόλυνση κατά τη νηπιακή ηλικία μπορεί να επιβραδύνει τη διατροφική πρόσληψη και την ανάπτυξη των οστών, όπως φαίνεται από μια σειρά διαφορετικών μελετών.

Επιπλέον, το αν ένα παιδί έχει πρόσβαση σε σημαντικές διατροφικές ανάγκες, όπως το γάλα, κατά τα πρώτα του χρόνια επηρεάζει επίσης το ύψος, όπως και η διατροφή της μητέρας κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, σύμφωνα με έρευνα στο περιοδικό Nutrition Research Reviews.

Που οφείλεται ο μύθος με το καφέ και το ύψος στα παιδιά - Σε τι ποσότητες συστήνεται στα παιδιά
Keywords
Τυχαία Θέματα
Καταρρίπτεται,katarriptetai