Παναθηναϊκός: Τέλος ο Πογιάτος, ακολουθεί ο Ρόκα - Προ των πυλών ο Μπόλονι

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις και οι αλλαγές στον Παναθηναϊκό, με τον προπονητή Ντάνι Πογιάτος να αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο του «τριφυλλιού» και τον Λάζλο Μπόλονι να είναι έτοιμος να αναλάβει μέχρι το καλοκαίρι του 2022.

Ο Ντάνι Πογιάτος ανακοινώθηκε στις 21 Ιουλίου 2020 από το Τριφύλλι, όμως λόγω των αρνητικών αποτελεσμάτων η συνεργασία του δεν μπόρεσε να μακροημερεύσει.

Το μεσημέρι της Δευτέρας (12/10) γράφτηκαν οι τίτλοι τέλους με τον Ίβηρα τεχνικό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον προπονητή, κ. Ντάνι Πογιάτος. Τα αρνητικά αποτελέσματα και η αγωνιστική εικόνα της ομάδας δεν βοήθησαν να συνεχιστεί η κοινή μας πορεία. Τον ευχαριστούμε για την προσφορά του και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του».

Ο Πογιάτος είχε ενημερωθεί από το πρωί της Δευτέρας πώς δεν θα κάνει την πρώτη προπόνηση της εβδομάδας, την οποία θα πραγματοποιήσει ο τεχνικός της Κ19 Σωτήρης Συλαϊδόπουλος.

Τελειώνει εντός της ημέρας και ο Ρόκα

Μετά τον Ντάνι Πογιάτος και ο τεχνικός διευθυντής των Πράσινων θα αποτελέσει εντός της ημέρας παρελθόν από τον Παναθηναϊκό. Ο Τσάβι Ρόκα πήγε το πρωί της Δευτέρας (12/10) στο Κορωπί, ώστε να μαζέψει τα πράγματά του. Η συνεργασία τους με τους Πράσινους ολοκληρώθηκε άδοξα και αυτό θα επισημοποιηθεί εντός της ημέρας.

Λόγω των άσχημων αποτελεσμάτων των Πράσινων, στην εκκίνηση της αγωνιστικής περιόδου, ο Ρόκα έπεσε στην απόλυτη δυσμένεια του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και η απόφαση για την απομάκρυνσή του ήταν ειλημμένη.

Στην Αθήνα ο Μπόλονι

Ο Ρουμάνος τεχνικός φαίνεται πώς είναι ο εκλεκτός της διοίκησης Αλαφούζου για την κάλυψη της θέσης του προπονητή που έμεινε κενή από τον Ντάνι Πογιάτος μετά την απόλυσή του.

Στο Βέλγιο θεωρείται, επίσης, βέβαιη η πρόσληψη του 67χρονου από το Τριφύλλι, με την ιστοσελίδα voetbalkrant.com να αναφέρει ότι ο Μπόλονι είναι στην πρωτεύουσα ώστε να ολοκληρώσει τη συμφωνία του με τους Πράσινους.

Μέχρι το καλοκαίρι του 2022 θα είναι το νέο του συμβόλαιο το οποίο θα προκύψει, με το δημοσίευμα να κάνει αναφορά και στη βραχύβια παρουσία του στη Γάνδη από όπου αποτέλεσε παρελθόν τον Σεπτέμβριο.

Με πληροφορίες από overfm.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα