Παϊτέρης: Είναι πλέον ωμοφάγος και δεν... πολυπιστεύει στον κορονοϊό αν και τον πέρασε (βίντεο)

Ωμοφάγος αλλά και σκεπτικιστής σχετικά με τον κορονοϊό από τον οποίο νόσησε δηλώνει ο Βασίλης Παϊτέρης.

Εφ' όλης της ύλης συνέντευξη έδωσε ο Βασίλης Παϊτέρης μιλώντας για τη ζωή του. «Έχω 250 μηνύσεις που τις έστελναν σε άλλη οδό και δεν τις πήρα ποτέ. Με δίκαζαν ερήμην έχω 29 χρόνια φυλακή και 650.000 ευρώ στην Εφορία και κάνω 20 χρόνια κοινωφελή εργασία. Δεν έχω ούτε κλέψει, ούτε αδικήσει, ούτε σκοτώσει» τόνισε ο ίδιος μιλώντας στο MEGA.

Μιλώντας για τις σχέσεις του, ανέφερε: «Με παρατούσαν οι

γυναίκες, γιατί ήταν η δουλειά μου τέτοια. Δεν έβλεπα τα παιδιά και η γυναίκα μου, δούλευα, πήρε η γυναίκα τα παιδιά και έφυγε. Τι να κάνω να την παρακαλέσω να γυρίσει πίσω για να ξανακάτσει μόνη της; Άφηνα δουλειές που δεν πήγαινα για να μείνω με τα παιδιά μου».

Για τα παιδιά του και την πορεία που ακολούθησαν, τόνισε: «Δεν ήθελα τα παιδιά μου να ασχοληθούν με το τραγούδι, ήθελα ο ένας να γίνει λογιστής και ο άλλος δικηγόρος, αλλά δεν ήθελαν. Είμαι υπερήφανος για όλα τα παιδιά μου και ας έχουν κάποια παράπονο, έκαναν καριέρα μόνοι τους, δεν ήθελαν να τους βοηθήσω».

«Είμαι ωμοφάγος και ανεβαίνω 180 σκαλιά 2 φορές τη μέρα»

Ο δημοφιλής τραγουδιστής μίλησε ακόμα για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε και τον έκανε ωμοφάγο, ενώ εμφανίστηκε... σκεπτικός σχετικά με τον κορονοϊό παρά το γεγονός ότι νόσησε. «Kάνω ωμοφαγία λόγω ενός προβλήματος με την καρδιά. Μένω στο βουνό, ανεβαίνω 180 σκαλιά 2 φόρες την ημέρα. Δεν τρώω καθόλου κρέας, ούτε γάλα, μόνο φρούτα λαχανικά και ξηρούς καρπούς. Ανεβαίνω το βουνό, ανεβαίνω 180 σκαλιά 2 φορές την ημέρα! Έχω ξεπεράσει πλεόν το πρόβλημα που με ταλαιπωρούσε. Πρόσφατα κρύωσα πολύ άσχημα, το λένε κορονοϊό, δεν πιστεύω εγώ, το πέρασα ήπια».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Παϊτέρης,paiteris