Όταν ο Μπόρις «στόλισε» με κοσμητικά επίθετα τον Μακρόν: «Είσαι γλείφτης του Πούτιν»

Ένας - τότε- έξαλλος Μπόρις Τζόνσον χαρακτήρισε τον Εμανουέλ Μακρόν ως «γλείφτη του Πούτιν» και υποσχέθηκε να τον «πλακώσει».

Πρώην επικεφαλής του Βρετανού πρωθυπουργού λέει ότι ο Τζόνσον επιτέθηκε - στο παρελθόν - με κοσμητικά επίθετα στον Γάλλο Πρόεδρο, Εμμανουέλ Μακρόν.

Περιγράφοντας λεπτομερώς την εμπειρία του από τη χαοτική πρωθυπουργία του Τζόνσον , ο πρώην διευθυντής επικοινωνίας της Ντάουνινγκ Στριτ Γκούτο Χάρι, δήλωσε ότι ο Τζόνσον ξεκίνησε ένα παραλήρημα για τον Μακρόν τους μήνες που ακολούθησαν την πλήρους

κλίμακας εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία - και αφού ο Γάλλος πρόεδρος επέκρινε την αντίδραση του Ηνωμένου Βασιλείου στην ουκρανική προσφυγική κρίση.

Είπε χαρακτηριστικά: «Στην πρωινή μας συνάντηση, ξεκίνησε μια βίαιη επίθεση στον Εμανουέλ Μακρόν. Είπε μια λέξη με τέσσερα γράμματα που αρχίζει από Γ, είναι παράξενος, είναι ο γλείφτης του Πούτιν'»

Σύμφωνα με τον Γκούτο Χάρι, ο Τζόνσον προφανώς στη συνέχεια αναφέρθηκε στην επιθυμία του να βλάψει τον Μακρόν.

«Θα πρέπει να του σβήσω τα φώτα»

«Πρέπει να πάμε με καρφιά σε αυτόν» - ένας όρος του ράγκμπι που ουσιαστικά σημαίνει, χωρίς γάντια - «Χρειαζόμαστε ένα όργιο βατραχομαζώματος».

Κρατούσε χρόνια αυτή η.. κολόνια

Ο Τζόνσον είχε μια προβληματική, θα έλεγε κανείς, σχέση με τον Μακρόν κατά τη διάρκεια της θητείας του.

Το Παρίσι και το Λονδίνο συχνά διαφωνούσαν για το εμπόριο μετά το Brexit, όπως επίσης όταν ο Μακρόν επέκρινε δημοσίως το εμβόλιο της AstraZeneca για τον κορονοϊό του Ηνωμένου Βασιλείου.

«Υπήρχαν εντάσεις από νωρίς όταν άνθρωποι όπως ο Εμανουέλ Μακρόν της Γαλλίας πήγαν στη Μόσχα για να μιλήσουν με τον Πούτιν", δήλωσε ο Χάρι, αναφερόμενος στην επίσκεψη του Μακρόν στη Μόσχα τις εβδομάδες που προηγήθηκαν της πλήρους εισβολής στην Ουκρανία.

«Εβδομάδες αργότερα τα είχαν μπαλώσει»

Παρά το γεγονός ότι προφανώς απειλούσε να προκαλέσει κακό στον Μακρόν, ο Χάρι, είπε ότι οι δύο άνδρες κατάφεραν να βελτιώσουν τις σχέση τους. «Εβδομάδες αργότερα, φυσικά, τα είχαν μπαλώσει. Τα πήγαιναν πολύ καλά. Στην πραγματικότητα πήγαν για ένα ουίσκι μαζί στη σύνοδο κορυφής της G7», δήλωσε.

#ΜΠΟΡΙΣ_ΤΖΟΝΣΟΝ #ΕΜΜΑΝΟΥΕΛ__ΜΑΚΡΟΝ
Keywords
Τυχαία Θέματα
Όταν, Μπόρις, Μακρόν, Είσαι, Πούτιν,otan, boris, makron, eisai, poutin