ΟΠΕΚΕΠΕ: Από σήμερα έως τις 16 Μαρτίου οι ενστάσεις για την προκαταβολή της νέας Βιολογικής Γεωργίας

ΟΠΕΚΕΠΕ: Από σήμερα έως τις 16 Μαρτίου οι ενστάσεις για την προκαταβολή της νέας Βιολογικής Γεωργίας

Το Γραφείο Αγροτικής Ανάπτυξης του Δήμου Θέρμης, ενημερώνει όλους τους αγρότες του Δήμου μας, πως οι ενδικοφανείς προσφυγές κατά των αποτελεσμάτων της πληρωμής προκαταβολής για το μέτρο Μ11 της Βιολογικής Γεωργίας, θα πρέπει να υποβληθούν από τους παραγωγούς από σήμερα 12 Μαρτίου και εντός 5 εργάσιμων ημερών, δηλαδή μέχρι και την Παρασκευή 16 του μήνα, ηλεκτρονικά μέσω του Πληροφοριακού Συστήματος της Δράσης με τη χρήση των προσωπικών τους κωδικών.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τα οριζόμενα στην υπ’ αριθ. οριζόμενα στην ΚΥΑ 2848/145689/2016 – ΦΕΚ 4310/Β/30-12-2016 με τίτλο «Καθορισμός πλαισίου εφαρμογής του Μέτρου 11 για «Βιολογικές καλλιέργειες» του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) 2014-2020» όπως ισχύει, μετά την ολοκλήρωση των προβλεπόμενων ελέγχων, ολοκληρώθηκε η καταβολή της προκαταβολής στους δικαιούχους του Μέτρου 11 για το έτος 2017. Κατά των αποτελεσμάτων της πληρωμής προκαταβολής, και σύμφωνα με τα οριζόμενα στο άρθρο 18 της ανωτέρω απόφασης, οι παραγωγοί δύναται να υποβάλλουν σχετική ενδικοφανή προσφυγή, αρχής γενομένης από σήμερα Δευτέρα 12 Μαρτίου 2018 και εντός πέντε (5) εργασίμων ημερών, δηλαδή ως και την Παρασκευή 16 Μαρτίου 2018, ηλεκτρονικά μέσω του Πληροφοριακού Συστήματος της Δράσης με τη χρήση των προσωπικών τους κωδικών.

Με την ενδικοφανή προσφυγή οι παραγωγοί δύνανται να προβούν σε διόρθωση προφανών σφαλμάτων που αφορούν στα παραστατικά συμμόρφωσης ή/και να προβάλουν αντιρρήσεις κατά των ευρημάτων (κωδικών) που έχουν προκύψει κατά την πληρωμή της προκαταβολής τους.

Για τη διευκόλυνσή τους, οι δικαιούχοι του Δήμου μας, μπορούν να συμβουλεύονται το σχετικό εγχειρίδιο χρήσης που υπάρχει αναρτημένο στην ιστοσελίδα του ΟΠΕΚΕΠΕ με τίτλο «Εγγραφή και Πρόσβαση στις Online εφαρμογές του ΟΠΕΚΕΠΕ ή να απευθύνονται στο γραφείο Αγροτικής Ανάπτυξης του Δήμου Θέρμης και το τηλέφωνο 2396330032.

Keywords
Τυχαία Θέματα