Ο Βασιλειάδης είχε απαγορεύσει τη μετακίνηση οπαδών της ΑΕΚ πριν αθωωθεί ο ΠΑΟΚ!

Ξημερώματα Κυριακής αθωώθηκε ο ΠΑΟΚ, του επιστράφηκαν οι βαθμοί καθώς επίσης και η τιμωρία για αγώνες κεκλεισμένων των θυρών, αλλά ο υφυπουργός Γιώργος Βασιλειάδης, είχε «προλάβει» να απαγορεύσει την μετακίνηση των οπαδών της ΑΕΚ για το ματς της Θεσσαλονίκης.

Ειδικότερα, την περασμένη Πέμπτη 8 Μαρτίου αναρτήθηκε στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ

απόφαση του κ. Βασιλειάδη, με την οποία απαγορευόταν η μετακίνηση των οργανωμένων φιλάθλων της ΑΕΚ στη Θεσσαλονίκη για να παρακολουθήσουν το παιχνίδι τίτλου μεταξύ των δύο ομάδων.

«Αποφασίζουμε την απαγόρευση οργανωμένης και μεμονωμένης μετακίνησης των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας Π.Α.Ε. Α.Ε.Κ. καθώς και τη διάθεση εισιτηρίων σε αυτούς κατά τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα της 25ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της SUPER LEAGUE, αγωνιστικής περιόδου 2017 – 2018, μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. ΠΑΟΚ – Π.Α.Ε. Α.Ε.Κ., ο οποίος θα διεξαχθεί την Κυριακή, 11-03-2018 και ώρα 19:30 μ.μ. στο γήπεδο Τούμπας, για εξαιρετικούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας».

Τελικά τα ξημερώματα της Κυριακές ο ΠΑΟΚ αθωώθηκε από την επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ και η κίνηση του κ. Βασιλειάδη αποδείχθηκε προφητική!

Keywords
Τυχαία Θέματα