Οι πέντε ειδήσεις της ημέρας μέσα από το Dikaiologitika News

Οι πέντε ειδήσεις της ημέρας μέσα από τη συντακτική ομάδα του Dikaiologitika News.

Έβρος: Νέα επεισόδια και δακρυγόνα στα σύνορα: Νέα επεισόδια στον Έβρο, όπου κατά μήκος στα σύνορα είναι συγκεντρωμένοι πρόσφυγες και μετανάστες. Χρήση δακρυγόνων και ρίψεις νερού.

ΟΠΕΚΑ Επίδομα παιδιού: Ανοιξε το Α21 για το 2020 -

Τα σημεία κλειδιά για υποβολή αίτησης: Ανοιξε η πλατφόρμα για την υποβολή αιτήσεων του Α21 για το επίδομα παιδιού 2020 και σύμφωνα με πληροφορίες του Dikaiologitika News υπολογίζεται ότι θα μείνει ανοιχτή για περίπου 18-20 ημέρες.

Κορονοϊός: Ανησυχία για τα νέα κρούσματα - Τι συστήνουν οι ειδικοί: Η αύξηση των κρουσμάτων από την επιδημία που σπέρνει ο κορονοϊός προκαλεί εύλογη ανησυχία μετά και τις τελευταίες ανακοινώσεις από τον ΕΟΔΥ, ωστόσο οι ειδικοί συστήνουν ψυχραιμία.

ΑΣΕΠ: Ευκαιρίες εργασίας στο Δημόσιο - 328 προσλήψεις σε ΔΕΔΔΗΕ, νοσοκομεία, φορείς και δήμους: Δεκάδες ευκαιρίες εργασίας στο δημόσιο είναι σε εξέλιξη αυτήν την περίοδο. Προσλήψεις μέσω ΑΣΕΠ σε σε ΔΕΔΔΗΕ, νοσοκομεία, φορείς και δήμους. Αναλυτικός κατάλογος από το Dikaiologitika News.

Καμπανάκι ΠΟΥ για κορονοϊό: Δεν πρόκειται για άσκηση, πάρτε πιο σοβαρά μέτρα: Τον κώδωνα του κινδύνου κρούει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) για την εξάπλωση της επιδημίας του κορονοϊού και καλεί την κοινότητα να πάρει σοβαρότερα μέτρα για την αντιμπετώπιση της κρίσης.

Keywords
Τυχαία Θέματα