Οι ειδήσεις σήμερα: Η επικαιρότητα από το Dikaiologitika News

Νέα επεισόδια στον Έβρο και άλλο ένα επιβεβαιωμένο κρούσμα από τον κορονοϊό στην Ελλάδα είναι μερικές από τις ειδήσεις που κυριαρχούν στη σημερινή επικαιρότητα. Δείτε τις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας όπως τις κατέγραψε η δημοσιογραφική ομάδα του Dikaiologitika News

Βίντεο ντοκουμέντο από Έβρο: Η αστυνομία της Τουρκίας

πετά δακρυγόνα στην ελληνική πλευρά. Το βίντεο έχει τραβηχτεί από την ελληνική πλευρά και δείχνει την τουρκική αστυνομία να ρίχνει με πολλαπλούς εκτοξευτές (πολυβομβιδοβόλο) καπνογόνα και δακρυγόνα. Έβρος: Στήνει καταυλισμούς στα σύνορα η Τουρκία - Τι σχεδιάζει

Κορονοϊός: 'Ογδοο κρούσμα στην χώρα - Πρόκειται για 'Ελληνα στη Θεσσαλονίκη. Είναι στενή επαφή του πέμπτου επιβεβαιωμένου κρούσματος, ο οποίος παραμένει σε απομόνωση σε νοσοκομείο αναφοράς της Θεσσαλονίκης.

Απαγορευτικό απόπλου: Οι ισχυροί άνεμοι έδεσαν τα πλοία στα λιμάνια - Ποια δρομολόγια δεν θα πραγματοποιηθούν. Οι ισχυροί άνεμοι που επικρατούν σήμερα, Τετάρτη, κρατούν τα πλοία δεμένα σε αρκετά λιμάνια της χώρας.

Γέμισε ποντίκια η πλατεία Συντάγματος. Μεγάλη επιχείρηση μυοκτονίας πραγματοποιήθηκε σήμερα τα ξημερώματα στην πλατεία Συντάγματος από την περιφέρεια Αττικής, μετά από αίτημα του δήμου Αθηναίων.

Έρχεται στην Ελλάδα ο Gerard Butler - Λαμπαδηδρόμος για την Ολυμπιακή φλόγα. Στη Σπάρτη επιστρέφει ο «Λεωνίδας» των 300, στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων για τα 2.500 χρόνια από τη μάχη των Θερμοπυλών.

ΚΟΡΟΝΟΙΟΣΚΟΡΟΝΟΙΟΣ ΕΛΛΑΔΑΕΒΡΟΣΕΠΕΙΣΟΔΙΑΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΟ ΑΠΟΠΛΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣ
Keywords
Τυχαία Θέματα