Ο Μεντί έπαθε... Σπαλιάρα, «έχω πάει με 10.000 γυναίκες» είπε ο άσος της Μάντσεστερ Σίτι

Ο Μπέντζαμιν Μεντί βρέθηκε (ξανά) ενώπιον της δικαιοσύνης, προκειμένου να δικασθεί κατηγορούμενος για βιασμό και απόπειρα βιασμού. «Έχω πάει με 10.000 γυναίκες», είπε ο Γάλλος διεθνής ποδοσφαιριστής στην 24χρονη που τον κατήγγειλε.

Ο ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Σίτι, Μπέντζαμιν Μεντί, κατηγορείται ότι βίασε μια 24χρονη γυναίκα και στη συνέχεια της είπε «δεν πειράζει, έχω κάνει σεξ με 10.000 γυναίκες», όπως άκουσαν οι ένορκοι.

Ο 28χρονος κατηγορείται ότι επιτέθηκε σεξουαλικά στη νεαρή γυναίκα, στην έπαυλή του, αξίας 4 εκατομμυρίων

λιρών στο Mottram St Andrew του Cheshire, τον Οκτώβριο του 2020. Κατηγορείται επίσης για την απόπειρα βιασμού μιας άλλης γυναίκας, ηλικίας 29 ετών τότε, η οποία είπε ότι της επιτέθηκε επίσης στο σπίτι του δύο χρόνια πριν.

Ο ποδοσφαιριστής, που δικάζεται σε δικαστήριο του Τσέστερ, αρνείται και τις δύο κατηγορίες. Ο ποδοσφαιριστής είπε στην αστυνομία και στις δύο περιπτώσεις ότι οποιαδήποτε σεξουαλική επαφή ήταν συναινετική και αρνείται κάθε αδίκημα. Η δίκη συνεχίζεται, όπως αναφέρει το BBC.

Οι ένορκοι, αποτελούμενοι από έξι γυναίκες και έξι άνδρες, ενημερώθηκαν από τον δικαστή της δίκης Stephen Everett, Recorder of Chester, ότι ο διεθνής Γάλλος κρίθηκε αθώος για τα σεξουαλικά αδικήματα που ισχυρίστηκαν άλλες γυναίκες μετά από δίκη που έληξε τον Ιανουάριο του τρέχοντος έτους. Είπε στους ενόρκους ότι οι ένορκοι την προηγούμενη φορά δεν μπόρεσαν να καταλήξουν σε ετυμηγορία για τις δύο κατηγορίες που εκδικάζουν, αυτή του βιασμού και της απόπειρας βιασμού, εξ ου και η εκ νέου δίκη του για τις δύο αυτές κατηγορίες. Ο δικαστής τους προειδοποίησε να μην αναζητήσουν λεπτομέρειες της προηγούμενης δίκης ή να παρακολουθήσουν την κάλυψη στα μέσα ενημέρωσης και να αποφασίσουν για την υπόθεση μόνο με βάση τα στοιχεία που ακούστηκαν στο δικαστήριο κατά την τρέχουσα δίκη.

#ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ #ΣΕΞ #ΓΥΝΑΙΚΕΣ #ΔΙΚΗ #ΒΙΑΣΜΟΣ #ΑΠΟΠΕΙΡΑ_ΒΙΑΣΜΟΥ #ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ_ΣΙΤΙ
Keywords
Τυχαία Θέματα
Μεντί, Σπαλιάρα, 10 000, Μάντσεστερ Σίτι,menti, spaliara, 10 000, mantsester siti