Μεγάλη φωτιά στο εμβληματικό κατάστημα Tiffany της Νέας Υόρκης

Η φωτιά φέρεται να είναι ενεργή, ανέφερε η πυροσβεστική υπηρεσία, ενώ δεν αναφέρθηκαν άμεσα τραυματισμοί.

Το εμβληματικό κατάστημα στην 57η οδό και την 5η Λεωφόρο στη Νέα Υόρκη άνοιξε ξανά τον Απρίλιο μετά από ανακαίνιση που διήρκεσε σχεδόν τρία χρόνια. Η ναυαρχίδα του καταστήματος Tiffany στο Μανχάταν έπιασε φωτιά το πρωί της Πέμπτης, σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία της Νέας Υόρκης.

Η πυροσβεστική υπηρεσία δήλωσε

ότι έλαβε αναφορά για πυρκαγιά σε μετασχηματιστή στις 9:38 π.μ. Η φωτιά φέρεται να είναι ενεργή, ανέφερε η πυροσβεστική υπηρεσία, ενώ δεν αναφέρθηκαν άμεσα τραυματισμοί. Το εμβληματικό κατάστημα, που έγινε διάσημο στην ταινία του 1961 με την Όντρεϊ Χέπμπορν «Breakfast at Tiffany's», βρίσκεται δίπλα στον Πύργο Τραμπ.

Ζωντανά πλάνα από το κατάστημα λίγο πριν από τις 11:30 π.μ. έδειχναν πυροσβέστες να ρίχνουν με λάστιχο στο κτίριο. Στην πρόσοψη του καταστήματος φαίνονταν ζημιές από τον καπνό. Το κοσμηματοπωλείο στην 57η οδό και την Πέμπτη Λεωφόρο άνοιξε ξανά τον Απρίλιο μετά από ανακαίνιση που διήρκεσε σχεδόν τρία χρόνια.

Σε δήλωσή του τον Απρίλιο, ο Anthony Ledru, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Tiffany & Co: «Η επαναλειτουργία του εμβληματικού ορόσημου της Πέμπτης Λεωφόρου είναι ένα σημαντικό ορόσημο για τον οίκο μας. Συμβολίζοντας μια νέα εποχή για την Tiffany & Co., το Landmark είναι κάτι πολύ περισσότερο από ένα κοσμηματοπωλείο - είναι ένας πολιτιστικός κόμβος με μια εξαιρετική βιτρίνα αρχιτεκτονικής και ανώτερης φιλοξενίας, καθώς και με τέχνη και σχεδιασμό αιχμής. Θέτει έναν νέο πήχη για το λιανικό εμπόριο πολυτελείας σε παγκόσμια κλίμακα».

{https://twitter.com/Mollyploofkins/status/1674435494866763776?s=20}

#ΝΕΑ_ΥΟΡΚΗ #Tiffany #ΦΩΤΙΑ #ΠΥΡΚΑΓΙΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα