Νέα στοιχεία για το «θρίλερ» της Κω: Το sms και τα... google search που πρόδωσαν τον 32χρονο

Νέα στοιχεία βρίσκονται πλέον στα χέρια των Αρχών έπειτα από τις έρευνες στο κινητού του 32χρονου βασικού υπόπτου για τη δολοφονία της 27χρονης Αναστάζια στην Κω.

Ολοένα και περισσότερα στοιχεία φαίνεται πως «δένουν» το κατηγορητήριο εις βάρος του 32χρονου άνδρα με καταγωγή από το Μπαγκλαντές που βρίσκεται προφυλακισμένος με την κατηγορία του βιασμού και της δολοφονίας της 27χρονης Αναστάζια.

Σύμφωνα με τον Alpha, το τελευταίο στοιχείο που αποκαλύφθηκε είναι τα μηνύματα στο κινητό του 32χρονου με παραλήπτες ομοεθνείς του στην

Ιταλία.

«Εκανα κάτι φρικτό και πρέπει να φύγω από την Ελλάδα», εφέρετο να γράφει στα μηνύματα.

Σημειώνεται πως τα μηνύματα και οι επικοινωνίες έγιναν από την Δευτέρα (18/06) έως και τις 04:30 τα ξημερώματα της Τρίτης (19/6). Μάλιστα, δυο ημέρες μετά το έγκλημα ο 32χρονος φαίνεται σε βίντεο από κάμερα ασφαλείας να πηγαίνει σε ανταλλακτήριο και να σηκώνει χρήματα, ενώ στη συνέχεια κατευθύνεται σε ταξιδιωτικό γραφείο, όπου έβγαλε εισιτήριο για την Ιταλία. Στην απολογία του, υποστήριξε ότι είχε βρει δουλειά στην Ιταλία και την αποδέχτηκε επειδή το τελευταίο διάστημα ήταν άνεργος κάτι που οι αστυνομικοί περίμεναν να διαπιστώσουν από την... ανάλυση του κινητού.

«Πώς να σβήσεις το ιστορικό των στιγμάτων»

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με ρεπορτάζ της ΕΡΤ, η ανάλυση του κινητού του 32χρονου έδειξε ακόμα πως ο ίδιος προσπάθησε να σβήσει τα ίχνη των κινήσεών του, ωστόσο αυτές ήρθαν «στο φως» μετά την επιχείρηση ανάκτησης των ειδικών στα εργαστήρια της αστυνομίας.

Ο κατηγορούμενος φέρεται να είχε κάνει αναζήτηση στο διαδίκτυο με θέμα «πώς να σβήσεις το ιστορικό των στιγμάτων», αλλά και πώς μπορεί να σβήσει το ιστορικό αυτών των αναζητήσεων.

Επίσης, τα στίγματα των κινητών τηλεφώνων τόσο του κατηγορουμένου όσο και της κοπέλας δείχνουν ότι για αρκετή ώρα κινούνταν παράλληλα - και μάλιστα την ώρα που προσδιορίζεται η δολοφονία της 27χρονης.

Σημειώνεται πως τον κατηγορούμενο – που διώκεται πλέον για βιασμό και ανθρωποκτονία – «καίνε» και οι κάμερες ασφαλείας, οι οποίες έχουν καταγράψει την πορεία του με μηχανάκι προς το σημείο που βρέθηκε νεκρή η Αναστάζια.

#ΚΩΣ #ΑΝΑΣΤΑΖΙΑ #GOOGLE_SEARCH #ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ #ΒΙΑΣΜΟΣ #ΔΡΑΣΤΗΣ #ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ #ΚΙΝΗΤΟ #SMS
Keywords
Τυχαία Θέματα