Μαρκόπουλο: Έζησε τον τρόμο μέσα στο σπίτι της - Κουκουλοφόρος της επιτέθηκε με μαχαίρι, «μη φωνάξεις, θα σε σκοτώσω»

Μια 48χρονη γυναίκα έζησε... τον τρόμο μέσα στο σπίτι της στο Μαρκόπουλο, καθώς το πρωί του Σαββάτου ήρθε αντιμέτωπη με έναν κουκουλοφόρο, ο οποίος κόλλησε ένα μαχαίρι στο λαιμό της προσπαθώντας να τη ληστέψει.

Όπως ανέφερε η 48χρονη μιλώντας στο Mega, ο επίδοξος ληστής της επιτέθηκε ενώ αυτή βρισκόταν στην αποθήκη του σπιτιού της.

«Το πρωί του Σαββάτου, βγήκα στην αυλή και πήγα στο αποθηκάκι. Ενώ ήμουν με γυρισμένη την πλάτη, μου όρμηξε, με έπιασε από τον λαιμό, με ακινητοποίησε και μου έβαλε

το μαχαίρι στο λαιμό. Μου λέει “μη φωνάξεις, θα σε σκοτώσω”» αναφέρει η 48χρονη.

«Βγήκαμε να πάω να του δείξω πού έχω χρυσαφικά και χρήματα. Δε μπορούσα να αντισταθώ, μπήκαμε στο μπάνιο που έχω κάποια κοσμήματα και του είπα “εδώ μπορείς να πάρεις ό,τι θέλεις”» συνέχισε την περιγραφή η γυναίκα.

«Εκείνος ήθελε χρήματα και όταν του είπα ότι έχω 100 ευρώ στο άλλο δωμάτιο του σπιτιού, με άφησε να πάω να τα φέρω. Έφυγα από το σπίτι, και κατάφερε να εξαφανιστεί» σημειώνει η 48χρονη.

«Με αφήνει να βγω να πάρω το πορτοφόλι και τότε έτρεξα, φώναξα τη γειτονιά, την αστυνομία, ήρθαν όλοι, τον είδαν από τις πολυκατοικίες να τρέχει. Τράβηξα την πόρτα πίσω μου, νόμιζα ότι τον είχα κλειδώσει, αλλά άνοιξε και βγήκε», καταλήγει.

Keywords
Τυχαία Θέματα