Λιάγκας - Αρναούτογλου: Αβέβαιο το μέλλον τους στον ΑΝΤ1 μετά την αποχώρηση του Τζώρτζη Ποφάντη

Τι σημαίνει η αποχώρηση του Τζώρτζη Ποφάντη για το μέλλον του Γιώργου Λιάγκα και του Γρηγόρη Αρναούτογλου στον ΑΝΤ1.

Η αποχώρηση του Τζώρτζη Ποφάντη από τον ΑΝΤ1, αν και αναμενόμενος από πολλούς, έφερε αναταράξεις στο κανάλι και πιθανόν και σε άλλα κανάλια.

Ο τέως διευθυντής προγράμματος που αποχώρησε εν μία

νυκτί αφού χρεώθηκε την καθοδική πορεία του σταθμού στους πίνακες τηλεθέασης και το υπέρογκο κόστος της «Μάγισσας», δυσανάλογο με την υποδοχή που είχε από το κοινό.

Ανάμεσα στις εκκρεμότητες που άφησε πίσω του ο Τζώρτζης Ποφάντης ήταν και οι ανανεώσεις των συμβολαίων του Γρηγόρη Αρναούτογλου και του Γιώργου Λιάγκα, που λήγουν στο τέλος της σεζόν.

Πρόκειται για δύο πρόσωπα που η διοίκηση του ΑΝΤ1 θέλει να παραμείνουν στο δυναμικό του σταθμού. Ο μεν Γρηγόρης Αρναούτογλου είναι ταυτισμένος με το προφίλ του καναλιού, ένα πολυεργαλείο που έχει φέρει εις πέρας πολλές δύσκολες αποστολές. Ο δε Γιώργος Λιάγκας έχει αποδείξει πως μπορεί να φέρει νούμερα στο «Πρωινό», ακόμα και αν η εκπομπή που έχει στήσει δεν βρίσκει τόσο μεγάλη ανταπόκριση από την διαφημιστική αγορά.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, όπως είχε γίνει γνωστό πριν από την αποχώρηση του Τζώρτζη Ποφάντη, θα είχε μια πρώτη συνάντηση, μάλλον μαζί του, μέσα στην εβδομάδα, για να συζητήσει τη συνέχιση της συνεργασίας του με τον ΑΝΤ1.

Η ανάληψη της διεύθυνσης προγράμματος από τον Γιώργο Λεβέντη για το επόμενο διάστημα έβαλε φρένο στις σχετικές διαδικασίες.

Οι συζητήσεις για τα συμβόλαια των δύο παρουσιαστών του λήγουν παραπέμπεται για τον Ιανουάριο, ενώ φουντώνουν οι φήμες για μια ενδεχόμενη επιστροφή της Φαίης Σκορδά στο κανάλι του Μαρουσιού.

Η Φαίη Σκορδά να θυμίσουμε αποχώρησε από τον ΑΝΤ1 το καλοκαίρι του ΄22. Σύμφωνα με τις κακές γλώσσες, η παρουσιάστρια διαφώνησε με τον Τζώρτζη Ποφάντη με τον οποίο η συνεργασία της δεν ήταν ανέφελη.

Η πορεία της στον Σκάι δεν ήταν ανάλογη των προσδοκιών, και λόγω προφίλ σταθμού. Όμως, η απουσία της από τον ΑΝΤ1 έγινε αισθητή ποικιλοτρόπως, και σε επίπεδο εσόδων.

Δείτε όσα ειπώθηκαν σε σχετικό βίντεο:

#ΑΝΤ1 #ΓΙΩΡΓΟΣ_ΛΙΑΓΚΑΣ #ΓΡΗΓΟΡΗΣ_ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ #ΤΖΩΡΤΖΗΣ_ΠΟΦΑΝΤΗΣ
Keywords
Τυχαία Θέματα