Κρήτη: Έβαλε 40.000 ευρώ σε πλαστική σακούλα και περίμενε να περάσουν να τα πάρουν...«αστυνομικοί»

Θύμα απάτης έπεσε μια ηλικιωμένη στην Κρ΄ήτη όταν έλαβε ένα τηλεφώνημα από δήθεν «αστυνομικούς» που ισχυρίζονταν οτι η κόρη της ενεπλάκη σε τροχαίο.

Παραλίγο να χάσει 40.000 ευρώ μια 65χρονη στην Κρήτη όταν επιτήδειοι της τηλεφώνησαν και προσποιούμενοι τους αστυνομικούς της είπαν ότι η κόρη της είχε εμπλακεί σε τροχαίο. Με πρόσχημα λοιπόν την ιδιότητά τους, ζήτησαν το εν λόγω ποσό προκειμένου να διασφαλιστεί ότι η κόρη

της θα έμενε εκτός φυλακής.

Το περιστατικό, όπως αναφέρουν τοπικά ΜΜΕ, σημειώθηκε την Δευτέρα (08.08.2022) στο Ρέθυμνο της Κρήτης.

Η 65χρονη υποτίθεται ότι δέχθηκε ένα τηλεφώνημα από την κόρη της, κατά την διάρκεια του οποίου εκείνη έκλαιγε γοερά και είπε στην 65χρονη μητέρα της ότι είχε προκαλέσει τροχαίο δυστύχημα.
Αμέσως μετά πήρε το ακουστικό η υποτίθεται «δικηγόρος» , η οποία ζήτησε από την έντρομη 65χρονη, 40.000 ευρώ, προκειμένου να διασφαλίσει ότι η κόρη της θα έμενε εκτός φυλακής. Μάλιστα της ζήτησε και τη διεύθυνση του σπιτιού.

Η 65χρονη σε κακή ψυχολογική κατάσταση, μάζεψε όσα μετρητά μπορούσε, τα έβαλε μέσα σε μία νάιλον σακούλα και τα άφησε έξω από το σπίτι, προκειμένου να περάσουν να τα πάρουν οι...δήθεν αστυνομικοί.

Ωστόσο, για λόγους που ερευνώνται από την ΕΛ.ΑΣ κανείς δεν πέρασε να πάρει τα μετρητά, και μετά από λίγη ώρα, η 65χρονη κατάλαβε ότι επρόκειτο για απάτη και ενημέρωσε τις Αρχές.

#ΚΡΗΤΗ #ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ_ΑΠΑΤΗ #ΤΡΟΧΑΙΟ #ΚΟΡΗ #ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΗ
Keywords
Τυχαία Θέματα