Κως: Σε αυτό το εγκαταλελειμμένο σπίτι δολοφονήθηκε η Αναστάζια -Τι βρήκαν οι Αρχές

Συνεχίζεται το θρίλερ με την άγρια δολοφονία της Αναστάζια στην Κω. Οι Αρχές εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα, ενώ κάνουν «φύλλο και φτερό» το κινητό της. Η 27χρονη βρέθηκε νεκρή σε ένα χωράφι, αλλά δολοφονήθηκε σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι.

Υπενθυμίζεται ότι η σορός της Αναστάζια εντοπίστηκε ανάμεσα σε κλαδιά, με το μισό της σώμα σκεπασμένο με σακούλα και το άλλο μισό σκεπασμένο με αρμυρίκια και κλαδιά.

Η 27χρονη Αναστάζια ήταν εξαφανισμένη έξι μέρες, και εντοπίστε σε χωράφι. Το άψυχο σώμα της ήταν σκεπασμένο με πλαστικές σακούλες και με κλαδιά.

Σύμφωνα με το

mega, η δολοφονία δεν έγινε στο χωράφι -όπου βρέθηκε το πτώμα της-, αλλά ούτε και στο σπίτι του 32χρονου από το Μπαγκλαντές. Καθώς την 27χρονη φέρεται να την δολοφόνησαν σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι.

Ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές, φαίνεται πως παρέσυρε έξω από το σπίτι του την 27χρονη Αναστάζια με κάποια δικαιολογία και να την κατευθύνει κοντά στο σημείο που βρέθηκε το άψυχο σώμα της.

Εκεί κοντά υπάρχει ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι και σύμφωνα με τις Αρχές, αυτό είναι το σημείο όπου έγινε η δολοφονία της κοπέλας.

Σημειώνεται ότι η αστυνομία έχει συλλέξει από το συγκεκριμένο σπίτι στοιχειά. Ένα παπούτσι και αποτσίγαρα έχουν σταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια για ανάλυση.

Το σημείο είναι τόσο κοντά που ο 32χρονος θα μπορούσε να την μεταφέρει μόνος του αλλά δεν αποκλείεται και η συμμετοχή του συγκατοίκου του.

Επιπλέον, η σορός της κοπέλας ήταν μέσα σε μεγάλες μαύρες σακούλες από χαλιά, όπου αντίστοιχες έχουν βρεθεί και στο εγκαταλελειμμένο σπίτι.

Αναμένονται τας αποτελέσματα από τα εγκληματολογικά εργαστήρια.

#ΚΩΣ #ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ #27ΧΡΟΝΗ #ΣΠΙΤΙ #ΠΟΛΩΝΙΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα
Κως, Αναστάζια -Τι, Αρχές,kos, anastazia -ti, arches