Νέες αποκαλύψεις για την άγρια δολοφονία της Αναστάζια: «Γρίφος» το δεύτερο SMS που εστάλη στον σύντροφό της

Νέες πληροφορίες έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την υπόθεση της άγριας δολοφονίας της 27χρονης Αναστάζια στην Κω, την ώρα που ο σύντροφός της «βγαίνει από το κάδρο» των ερευνών της ΕΛΑΣ.

Στα αποτελέσματα των ιστολογικών και τοξικολογικών εξετάσεων, από τα οποία οι αστυνομικοί ευελπιστούν ότι θα προκύψουν στοιχεία για το ποιος (ή ποιοι) είναι οι δράστες της δολοφονίας, εστιάζει πλέον η ΕΛΑΣ

τις έρευνές της για την δολοφονία της 27χρονης Αναστάζια στην Κω.

Υπενθυμίζεται πως αργά το απόγευμα της Δευτέρας δημοσιεύτηκε η ιατροδικαστική εξέταση που δείχνει ότι ο θάνατος της νεαρής κοπέλας προήλθε από ασφυξία, χωρίς να έχει αποσαφηνιστεί ο ακριβής τρόπος, εάν δηλαδή ο θάνατός της προκλήθηκε από πνιγμό με τα χέρια ή εάν έγινε με κάποιο βρόγχο. Στο στόχαστρο των Αρχών μπήκε από την πρώτη στιγμή ο σύντροφος της Αναστάζια και τα SMS που φαίνεται να αντάλλαξαν το μοιραίο βράδυ.

Μετά την χθεσινή του εξέταση ωστόσο, από την ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση, ο 28χρονος έφυγε από τα δικαστήρια χωρίς κανέναν περιορισμό, καθώς φαίνεται πως δεν έχει καμία σχέση με τη δολοφονία της συντρόφου του. Ο νεαρός άνδρας αφενός το βράδυ της Δευτέρας εργαζόταν στο ξενοδοχείο, αφετέρου το στίγμα από το κινητό του εντοπίστηκε πολύ μακριά από το σημείο της δολοφονίας της 27χρονης.

Προβληματισμό, ωστόσο, προκαλούν τα SMS που φέρεται να του έστειλε η άτυχη νεαρή πριν χάσει τη ζωή της.

Στο πρώτο φέρεται να του ζητάει να τη συναντήσει σε ένα συγκεκριμένο σημείο για να την παραλάβει και να γυρίσουν πίσω στο ξενοδοχείο τους. Μάλιστα, φέρεται να του εξηγεί πως τα πράγματα εκεί που βρισκόταν ήταν περίεργα, αλλά και πως ένιωθε άβολα.

Σε άλλο όμως SMS, μεταγενέστερο, η 27χρονη φέρεται να γράφει στον σύντροφό της πως τελικά όλα είναι καλά και δεν χρειάζεται να ανησυχεί.

Αυτό το μήνυμα εξετάζεται για την γνησιότητα του, καθώς και για το ποιος ήταν ο πραγματικός αποστολέας - με τις Αρχές να εκτιμούν πως εστάλη μετ΄α τη δολοφονία της κοπέλας.

#ΚΩΣ #ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ #ΔΡΑΣΤΗΣ #ΕΛΑΣ #SMS #ΣΥΛΛΗΨΗ #ΑΝΑΣΤΑΖΙΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα
Νέες, Αναστάζια, Γρίφος, SMS,nees, anastazia, grifos, SMS